Bára Zemanová dokončuje singl s Davidem Kollerem a vyráží na turné

Vydáno 14.09.2012 | autor: redakce

Bára Zemanová a její band dokončují nový singl pod producentskými křídly Davida Kollera a Richarda Scheuflera jr. a natáčí k němu nový videoklip.

Bára Zemanová dokončuje singl s Davidem Kollerem a vyráží na turné Bára Zemanová dokončuje singl s Davidem Kollerem a vyráží na turné


bara_zemanova-134Bára Zemanová: s novým singlem na turné„Moc se těším, až písnička vyjde. Dlouho jsem si na ni nemohla zvyknout, když kluci nápad přinesli. Je to moderní elektro-pop, něco na styl Kate Perry, ale když se do toho zapojil Ríša společně s Davidem, tak ta písnička chytila úplně jiný rozměr. No necháme se všichni překvapit, jak to dopadne. Každopádně je to opravdu něco jiného, než jsou ode mne fanoušci zvyklí," říká Bára s úsměvem.

Zároveň s vydáním nového singlu chystá vydat i videoklip a vyrazit na turné s názvem Rock ‚N' Roll Tour, které čítá 20 zastávek po ČR, SR a Německu.

Křest nového singlu by měl proběhnout 10.října v pražském Futuru na jedné ze zastávek tour. „Na tento speciální koncert se těším, protože je to jediná zastávka v Praze. Ve Futuru si s námi zahrají Airfare a Lola běží a jako hosté nás poctí svoji návštěvou například Rybičky 48, David Koller, Imodium atd., každopádně to bude solidní mejdan," prozrazuje Bára.

Z celého Tour se chystá live DVD, které by mělo vyjít začátkem příštího roku. Mimo jiné společně s bandem usilovně dokončují nové songy, které by měli vyjít jako kompilace v digitální distribuci na přelomu roku a ve fyzické podobě bude možné koupit tento nosič jen na koncertech.



map

zavřít