Shinedown přijedou v říjnu poprvé do Česka

Vydáno 21.09.2012 | autor: redakce

Američtí rockeři Shinedown jsou právě na zámořském turné, ale už v říjnu se chystají do Evropy. 14. října vystoupí v pražském Lucerna Music Baru.

Shinedown přijedou v říjnu poprvé do Česka Shinedown přijedou v říjnu poprvé do Česka


sdinla_resize

Shinedown pochází z floridského Jacksonville a fungují od roku 2001. Vydali celkem čtyři alba a celosvětově prodali přes deset miliónů desek. Jejich poslední album Amaryllis vyšlo v březnu letošního roku.

Zmíněná novinka je dle slov kapely ten největší rock'n'roll, který kdy Shinedown natočili. Producentem se opět stal jejich spolupracovník z alba The Sound of Madness Rob Cavallo - ten také předtím kooperoval např. s Green Day, My Chemical Romance nebo Kid Rockem. Na šesti písničkách alba Amaryllis sice zazní třicetičlenný orchestr, ale příznivci rocku zklamáni nebudou. Zpěvák Brent Smith k tomu dodává: "Nechci, aby si lidi mysleli, že nás mají přečtené. Nechci aby někdo tušil, jak se budeme jako kapela vyvíjet. Chci lidi šokovat. Chci, aby si řekli - zas jim to vyšlo, zas mě překvapili."

Posoudit jeho slova můžete sami už 14. října od osmi hodin v Lucerna Music Baru. Kromě Shinedown vystoupí také kanadská parta Redlight King a Exit Ten z Velké Británie.

ape


zavřít