Swedish House Mafia vyjíždí na poslední turné. Dorazí i do Prahy

Vydáno 25.09.2012 | autor: redakce

Po týdnu "teček" objevujících se ve všech možných městech po světě byla oznámena data posledního turné tria Swedish House Mafia. V rámci One Last Tour se objeví i v České republice, a to 29. listopadu v pražské O2 areně.

Swedish House Mafia vyjíždí na poslední turné. Dorazí i do Prahy Swedish House Mafia vyjíždí na poslední turné. Dorazí i do Prahy

shmflyer2Zmíněné tečky se objevili na dvaceti tisících místech od letadel až po projekce. Po týdnu, kdy fanoušci objevené tečky sdíleli na sociálních sítích, byla data turné odhalena. One Last Tour pokryje celou zemi. Začne 16. listopadu v Dubaji a kapela bude cestovat napříč kontinenty, poprvé navštíví také Indii, Rusko a Jihoafrickou Republiku.

Pro české fanoušky je nutné dodat, že Swedish House Mafia se také vůbec poprvé zastaví v Česku. Koncert proběhne 29. listopadu v O2 areně. Vstupenky pro pražské vystoupení budou v prodeji od 28. září v síti Sazka Ticket. Návštěvníci pod osmnáct let musí být v doprovodu dospělého.

Swedish House Mafia zároveň vydávají své druhé album Until Now. U nás se objeví na pultech 22. října. Nahrávka bude oficiálním soundtrackem turné One Last Tour. Jako následovník Until One bude nové album "Švédů" obsahovat sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů a najdete na něm také nejnovější hit Don't You Worry Child.

 

ape

 

zavřít