TranceFusion roztančí Prahu už tento víkend

Vydáno 25.09.2012 | autor: redakce

Jen několik dní dělí fanoušky tanečních parties od druhého pokračování halové akce TranceFusion! Proběhne tuto sobotu 29. září v Průmyslovém paláci v Praze.

TranceFusion roztančí Prahu už tento víkend TranceFusion roztančí Prahu už tento víkend



trancefusion1Párty Trancefusion po své velké jarní edici vyhlíží svůj podzimní termín. Line up je již kompletní. Mezi potvzenými jmény jsou Cosmic Gate, Kai Tracid, tyDi, Alex M.O.R.P.H., Bryan Kearney a další.

Stejně jako tomu bylo na podzim 2011, i nyní se tanečníci můžete těšit na jednu velkou stage, kterou budou opanovat hvězdy světové trancové scény společně s live performery. Malá stage pak bude tentokrát vyhrazena pro domácí djs. V provozu bude dále také množství barů, stánků s občerstvením, upomínkovými předměty, míst pro odpočinek
apod.

Otevření Průmyslového paláce je naplánováno na 19:30. Program začne a o půlhodinu později. TranceFusion pak skončí v šest hodin ráno. Na akci se podle pořadatelů chystá mnoho fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů světa.

Předprodej vstupenek za současnou cenu 850/1590/2590 Kč (obyčejná, Golden VIP a Diamond VIP) končí dne 29.9.2012 ve 14:00 hodin. Poté budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového Paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 990/1890 a 2890 Kč.

ape

zavřít