Prago Union rekapitulují úspěšné léto a vyhlížejí podzim

Vydáno 26.09.2012 | autor: redakce

Koncertně dosud nejlepší léto, tak hodnotí Prago Union uplynulou festivalovou sezónu. Kromě velkých domácích festivalů se podívali i za hranice. Zároveň připravují třetí pokračování tradičního listopadového představení v Lucerna Music Baru.

Prago Union rekapitulují úspěšné léto a vyhlížejí podzim Prago Union rekapitulují úspěšné léto a vyhlížejí podzim


prago_unionOd února do srpna objeli Prago Union dvaašedesát koncertů, více než polovinu z nich s živou kapelou. Objeli většinu zastávek Red Bull Tour Busu a objevili se na významných festivalech jako Rock For People, Colours Of Ostrava, Grape Festivalu, Hip Hop Kempu nebo Open Air Festivalu.

Skvělé léto bylo začátkem září korunováno i pro funkový projekt Prago Bandu - Champion Sound, který se objevil na významné mezinárodní akci The Notorious IBE konající se v nizozemském Heerlenu.

Mimo jiné se Prago Union dobročinného projektu Artaukce, která se snaží poskytnout lidem postiženým přírodní nebo člověkem způsobenou katastrofou základní prostředky na přežití těch nejhorších prvních dní. Kato a Radimo v rámci této akce pomalovali dvě kytary a výsledek jejich práce je předmětem dražby na stránkách projektu www.artaukce.com.

Sestava také chystá tradiční listopadový koncert v Lucerna Music Baru, jenž letos připadne na 15.11. Prago Union slibují zvláštní hosty a úplně nové skladby.


{vypnoutlink:Air}
ape, tz

zavřít