The Spankers se vrátili z Brazílie a vyjíždí na turné

Vydáno 29.09.2012 | autor: redakce

V polovině září vyrazili The Spankers na turné do Brazílie. Krátce po návratu chystají turné po České republice s názvem Back From Brasil. Odstartuje už 4. října velkou brazilskou párty v Lucerna Music Baru.

The Spankers se vrátili z Brazílie a vyjíždí na turné The Spankers se vrátili z Brazílie a vyjíždí na turné


the_spankersLetošní brazilské turné není v historii The Spankers první. Jihoamerickou zemi navštívili už loni a odehráli jedenáct koncertů ve městech jako Sao Paulo, Brasilia nebo Santos. Díky velkému úspěchu se podařilo realizovat mnoho rozhovorů, vystoupení v médiích, navázání kontaktů s místními producenty a mimo jiné i osobní setkání s Manu Chao.

V tomto roce strávili The Spankers v Brazílii převážnou část září a opět odehráli desítlku koncertů. Po návratu vyrazí začátkem října na turné po České republice. Vše odstartuje 4. října v pražském Lucerna Music Baru, kde bude pro návštěvníky připravena velká brazilská show. Kromě samotných The Spankers se představí bubenická skupina Tam Tam Batucada se svojí rytmickou show čerpající převážně z brazilské samby, dále brazilské tanečnice a také capoeira bojovníci. Sedmičlenná sestava v rámci pražského koncertu natočí také nový videoklip. Termíny a místa dalších koncertů v České republice budou postupně doplňovány.

Česká reggae-pop skupina dosáhla výraznějšího úspěchu svým debutovým albem Boom! Bang! Pow! You Know..., které dosáhlo na druhé místo v rámci žánrových cen Anděl 2010. Kromě České republiky koncertovali The Spankers na Slovensku, v Německu, Francii, Polsku a zmíněné Brazílii.



ape, tz

zavřít