Kate Nash přijede poprvé do Prahy

Vydáno 03.10.2012 | autor: redakce

Písničkářka Kate Nash se letos na podzim vůbec poprvé představí tuzemskému publiku na samostatném koncertě. Stane se tak 14. listopadu v pražské Roxy. Vystoupení začne v sedm hodin.

Kate Nash přijede poprvé do Prahy Kate Nash přijede poprvé do Prahy


katenashSympatická "holka od vedle" a především tak trochu trhlá moderní písničkářka s neuvěřitelným charismatem - to je pětadvacetiletá Londýňanka Kate Nash. Do Prahy dorazí v rámci podzimního mini turné, během nějž hodlá odehrát sérii exkluzivních vystoupení s omezenou kapacitou. Zpěvačka v Česku zahrála poprvé před rokem na festivalu Rock for People.

Písničkářka se do popředí zájmu hudební kritiky i fanoušků dostala v roce 2007 díky MySpace. V roce 2008 dostala cenu Brit Award a doposud vydala dvě alba - v roce 2007 debut Made of Bricks a před dvěma lety My Best Friend Is You. Letos v říjnu bychom se pak měli dočkat nového EP, které by o pár měsíců později měla následovat očekávaná třetí řadovka. Je tak nasnadě, že v Roxy kromě hitů jako Foundations, Mouthwash či Do-Wah-Doo zazní i několik novinek.

Vstupenky budou v předprodeji od 5. listopadu v obvyklých předprodejích a v Café NoD. Kapacita vstupenek je na přání interpreta značně omezena, pořadatel proto doporučuje včasný nákup.

 

TZ, ape


katenash_top

 

 

zavřít