Kompletní diskografie The Beatles vyjde zremasterovaná na vinylu

Vydáno 05.10.2012 | autor: redakce

Originální zremasterovaná studiová alba The Beatles vyjdou poprvé ve stereo úpravě na vinylu. Příznivci legendárních Brouků se dočkají 12. listopadu 2012.

Kompletní diskografie The Beatles vyjde zremasterovaná na vinylu Kompletní diskografie The Beatles vyjde zremasterovaná na vinylu


john lennon - the beatles - geo john ringo  paul

Technicky ošetřené původní nahrávky The Beatles vyšly na CD v roce 2009 a předloni je exkluzivně v digitální podobě začal prodávat obchod iTunes. S odstupem dalších čtyřiadvaceti měsíců se objeví také na vinylech. Všech čtrnáct studiových alb bude od poloviny listopadu k dispozici jak samostatně, tak ve speciálním boxu.

Komplet vyjde v limitovaném nákladu 50 tisíc kusů doplněn o dvousetpadesátistránkovou knihu, jejímž autorem je rozhlasový producent Kevin Howlett. Každé ze čtrnácti nahrávek je v knize věnována celá kapitola, čtenář se zároveň dozví, jak zremasterovaná série vznikala či jakým působem se restaurovaly obaly vinylů.

Zremasterovaná edice bude obsahovat následující alba: Please Please Me, With The Beatles, A Hard Day's Night, Beatles For Sale, Help!, Rubber Soul, Revolver, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Magical Mystery Tour, The Beatles, Yellow Submarine, Abbey Road, Let It Be a Past Masters.

TZ, ape

 

zavřít