Charitativní akce Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kampaň Anny K.

Vydáno 11.10.2012 | autor: redakce

Pražské Hard Rock Cafe podpoří v rámci akce Pinktober kampaň Anny K. na podporu prevence rakoviny prsu. Výtěžek z koncertů, které v tomto podniku absolvují Navigators, Kurtizány z 25. Avenue, Petr Kolář a Vladivojna La Chia, půjdou právě na tyto účely.

Charitativní akce Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kampaň Anny K. Charitativní akce Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kampaň Anny K.

annakAkce Pinktober probíhá po celém světě již třináctým rokem a má za cíl zvýšit informovanost o rakovině prsu. V rámci "růžového" měsíce letos v Hard Rock Café zahraje několik interpretů: 16. října vystoupí Navigators a o tři dny později Kurtizány z 25. Avenue, během jejichž koncertu se na pódiu jako speciální host objeví i Anna K. Dalším vystupujícím v rámci Pinktober bude zpěvačka Vladivojna La Chia se svoji kapelou a také Petr Kolář.

 

Na podporu Pinktoberu bude opět probíhat charitativní aukce masek, které pomalují známé osobnosti z uměleckého světa. V loňském roce namaloval masku například Karel Gott, sama Anna K. nebo Lucie Bílá. Letos masky vymaluje kolem 15 umělců: Jan Kanyza, Bára Basiková, Tomáš Klus, Anna K., Vladivojna La Chia, Michal Hrůza, kapela Sunshine a další. Výtěžek aukce věnuje Hard Rock Café kampani Anny K.

Pinktober 2012
16. 10. Navigators
19. 10. Kurtizány z 25. Avenue
23. 10. Petr Kolář
25. 10. Vladivojna La Chia

TZ, ape
zavřít