Tata Bojs: první český 3D videoklip a křest DVD v SaSaZu

Vydáno 12.10.2012 | autor: redakce

V létě Tata Bojs natočili historicky první český 3D videoklip ke skladbě Homo Demo a souběžně s tím na podzim dokončili také nové DVD. To pod názvem Ležatá Letná nabídne záznam loňského křtu poslední desky Ležatá osmička.

Tata Bojs: první český 3D videoklip a křest DVD v SaSaZu Tata Bojs: první český 3D videoklip a křest DVD v SaSaZu


tb 2011_1rezKřest DVD proběhne ve středu 17. října v SaSaZu v rámci největšího letošního samostatném koncertu Tata Bojs. Jako host této akce, pojmenované příhodně TaTaZu, se představí Lenka Dusilová, která si dokonce zazpívá v několika skladbách společně s Tata Bojs.

Samotné DVD obsahuje osmnáct písní, z toho kompletní sestavu Ležaté osmičky a další hity skupiny. Do bonusů se dostaly jako přídavky koncertu další tři skladby, všechny tři oficiální videoklipy z alba (Opakování, Usínací a Homo Demo) a trailer DVD. Ležatá Letná zároveň s DVD vychází i s bonusovým CD, na kterém se nachází téměř celý koncert jako audio záznam. "Občas je to DVD obrazově dost divočina a trochu i punk, a to jsme chtěli. Platí to i o zvuku, který si troufám tvrdit je oproti Nanotour o kousek dál. Rozhodně je to celý syrovější. Takže takový sushi a to já mám moc rád," dodává Milan Cais.

V SaSaZu budou moci návštěvníci díky 3D televizím zhlédnout nový videoklip Homo Demo ve formátu 3D.



TZ, ape

zavřít