Eros Ramazzotti se po čtyřech letech vrátí do Prahy

Vydáno 15.10.2012 | autor: redakce

Italský zpěvák a muzikant Eros Ramazzotti chystá na polovinu listopadu novou, v pořadí už dvanáctou nahrávku Noi. Příští rok na jaře pak vyrazí na turné, v jehož rámci dorazí 8. dubna také do O2 Areny.

Eros Ramazzotti se po čtyřech letech vrátí do Prahy Eros Ramazzotti se po čtyřech letech vrátí do Prahy


erosStejnojmenné turné odstartuje 9. března v italském Turíně a potrvá do 31. května. Po tříměsíční přestavce pak zpěvák, kytarista, skladatel a producent odehraje další tři koncerty v září.

České fanoušky bude nejvíc zajímat termín 8. dubna 2013, kdy Eros Ramazzotti přijede do Prahy. Kromě známých hitů zazní i nové skladby z novinky Noi (v překladu "my"), jejíž vydání je naplánováno na 12. listopadu. Trackllist má následující podobu: Noi, Un Angelo Disteso Al Sole, Questa Nostra Stagione, Io Sono Te, Fino, All'estasi, Abbracciami, Balla Solo La Tua Musica, Infinitamente, Polaroid, Sotto Lo Stesso Cielo, Una Tempesta Di Stelle, Testa O Cuore, Così, Solamente Uno.

Eros Ramazzotti, jenž během svojí kariéry prodal přes padesát milionu nosičů, zaznamenal první výrazný úspěch už v roce 1984 na festivalu v San Remu. Jako jednadvacetiletý nováček soutěžil v rámci klání začínajících interpretů. Předvedl vlastní píseň Terra promessa a okamžitě vzbudil pozornost u publika i u lovců talentů hned několika velkých gramofonových firem.

Vstupenky na pražský koncert budou k dispozici od 19. října. První a zatím poslední koncert v Česku se uskutečnil před třemi lety taktéž v O2 Areně.



TZ, ape

zavřít