Support Lesbiens slaví 20 let a vyrážejí na Komorní Tour

Vydáno 19.10.2012 | autor: redakce

Support Lesbiens završí letošní 20. výročí existence na divadelních prknech devíti měst, kam přivezou svoje nejznámnější skladby v komorních úpravách.

Support Lesbiens slaví 20 let a vyrážejí na Komorní Tour Support Lesbiens slaví 20 let a vyrážejí na Komorní Tour


supportlesbiens_flyer

"Tentokrát budeme hrát všechno živě, bez užití jakýchkoliv samplů z hard disku, jak je tomu na našich běžných koncertech. Zkrátka, chcete-li nás vidět a slyšet jinak, přijďte se podívat," vysvětluje kytarista Hynek Toman.

Exkluzivním hostem celého turné bude zpěvačka Tonya Graves, která kromě singlů Keeper a To Stand A Bitter Problem, jež v minulosti se Supporty nazpívala, představí i dvě skladby ze svého debutového alba I'm The Only Me. Tonyu doprovodí klavírista Jan Andr, který bude dalším stálým hostem celého programu Support Lesbiens.

Vyhrajte vstupy na Komorní tour!

"Osobně se na toto turné moc těším, protože nic podobného jsme zatím neudělali. Poprvé budeme vystupovat před sedícím publikem, což nám umožnujě zařadit do programu i komornější věci, které standardně nehrajeme jako např. World Of Prose, Telephone, Fameless nebo September Rain, tedy skladbu, kterou jsme naživo snad nikdy nehráli," doplňuje Toman.

Support Lesbiens Komorní Tour 2012, které obsahuje jedenáct koncertů, odstartuje 24.10. v Ostravě, odkud se přesune do Českých Budějovic, Prahy, Olomouce, Karlových Varů, Brna, Světlé nad Sázavou, Plzně a Uhříněvsi. Pro velký zájem fanoušků, především v Praze a Brně, kdy se večerní koncerty vyprodaly téměř okamžitě, přidávají SL dvě odpolední představení. Obě se odehrají od 17 hodin, a to 14.11. v Divadle Kalich v Praze a 29.11. v Divadle Bolka Polívky v Brně.

TZ, ape

zavřít