Kofe-in a No Heroes oslaví Halloween v Paláci Akropolis

Vydáno 21.10.2012 | autor: redakce

Obě kapely vtrhnou na pódium žižkovského Paláce Akropolis poslední říjnový den, tedy 31.10. Berounská parta No Heroes i opavská pětka Kofe-in zahrají své klasické koncertní setlisty, ale příjde i na nové počiny.

Kofe-in a No Heroes oslaví Halloween v Paláci Akropolis Kofe-in a No Heroes oslaví Halloween v Paláci Akropolis


kofe-in-promo-fotoOpavští Kofe-in zaznamenali v tomto roce hned několik úspěchů. V anketě Žebřík 2011 vybojovali druhé místo v kategorii Objev roku a pozornost si získali i v soutěži YouTube Fest, kde s písní Levituju z aktuálního alba Libertin získala páté místo.

Ani na podzim nehodlají Kofe-in zahálet, čeká je příprava videoklipu ke skladbě Jediná, jenž by mě lbýt hotový do konce roku. Po klipech Kladu tě na vodu, Levituju a Harpyje to bude čtvrtý a poslední obrazový doprovod k této desce.

O No Heroes nebylo v poslední době příliš slyšet, avšak sestava stále funguje a po letní sezóně se vrací na několik klubových akcí. Vrcholem bude koncert s kapelou, kde Thomas, Petr, Karel a David zahrají nejen věci z alba Heart One, ale i novinky včetně letošního singlu Best Friend, který můžete slyšet na jejich Bandzone profilu.



TZ, ape
zavřít