Tina stihne ještě před porodem vydat album největších hitů

Vydáno 28.10.2012 | autor: redakce

Zpěvačka Tina je v současné době těhotná. Vynucenou tvůrčí pauzu zkrátí vydáním sbírky největších hitů. Album Best Of Tina vyjde v listopadu. K podobnému kroku letos přistoupila i Tinina kolegyně Misha. Ta před narozením dvojčat vydala kompilaci Dekáda.

Tina stihne ještě před porodem vydat album největších hitů Tina stihne ještě před porodem vydat album největších hitů

best_of_tinaTina je v současnosti nejpopulárnější slovenskou zpěvačkou. Dosud natočila čtyři úspěšné desky. Na eponymním debutu ještě koketovala s hip hopem, jednotlivé skladby produkovali třeba DJ Wich, Vec či Čistychov. Na druhé desce Chillin, za kterou získala hned pět slovenských výročních cen, se definitivně proměnila v r'n'b divu. Singly Viem, že povieš ano nebo Kým ty spíš se staly senzací a patřily k nejhranějším skladbám v letech 2006 a 2007. Pozici nejžádanější zpěvačky potvrdila deskou Veci sa menia a megahitem Príbeh s hostujícím Rytmusem. Tahle skladba zpěvačce zajistila místo na výsluní také v Čechách. Tina se pak stala průvodkyní Česko-Slovenské SuperStar a natočila tanečněji laděné album S.E.X.Y. s několika dalšími hity.

 

Na chystané kolekci Best Of Tina najdete všechny zásadní písně ze zmíněných desek doplněné o významné skladby, v nichž Tina hostovala. Jako bonus se tak na albu objeví Tininy spolupráce s Rytmusem, Vecem nebo skupinou H16. Dalším lákadlem jistě bude i nový singl - remix skladby Prvýkrát.



dm, TZ

zavřít