Acid-jazzoví Incognito se po třech letech vracejí do Prahy

Vydáno 01.11.2012 | autor: redakce

Britská acidjazzová kapela Incognito naposledy v Praze zahrála na jaře roku 2009. Od té doby stihla oslavit 30 let na scéně a vydat unikátní desku Live in London: The 30th Anniversary Concert se všemi vokalisty, se kterými spolupracovala a také dvě studiová alba. To poslední, Surreal, představí živě už 5. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Acid-jazzoví Incognito se po třech letech vracejí do Prahy Acid-jazzoví Incognito se po třech letech vracejí do Prahy

incognitoDuší a mozkem skupiny je skladatel, producent, kytarista a zpěvák Bluey (Jean-Paul Maunick). V současné sestavě se u mikrofonů pohybují Vanessa Haynes. Mo Brandis a Natalie Cooper. Dříve s kapelou zpívala soulová diva Jocelyn Brown a na trumpetu hrál Chris Botti. Dalšími zvučnýmo jmény, se kterými Bluey a spol spolupracovali, jsou Chaka Khan, Philip Bailey a George Benson.

Mezi největší hity Britů patří singly Don't You Worry 'Bout A Thing, Staill A Friend Of Mine a Deep Waters, které nemůžou na živé show chybět. Incognito mají pověst kapely, jejichž energicky náročné koncerty mají nadprůměrnou kvalitu.

Nejlevnější lístky na koncert, který se uskuteční v pondělí 5. listopadu, jsou k dostání na pokladně Lucerna Music Baru, kde stojí 500 Kč. V den akce budou o stovku dražší.









dm
zavřít