GIPSY.CZ NEJPRVE NA WEBU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

20.11.2006 - datum, kdy vychází nové album "Romano Hip Hop" romského rappera Radoslava Bangy aka Gipsyho v projektu GIPSY.CZ. Album, o kterém se již nyní hovoří jako o výjimečné události, překračuje obvyklé škatulky.

GIPSY.CZ NEJPRVE NA WEBU GIPSY.CZ NEJPRVE NA WEBU

Indies Scope Records uzavřelo dohodu s dalším u nás novátorským projektem a tak již 14.11.2006 bude album dostupné na I-legalne.cz, kdy tento server slavnostně zahajuje provoz. Díky I-legálně.cz tak budou mít všichni fanoušci Gipsyho, nedočkavci a příznivci digitálního prodeje album exkluzivně o týden dříve, levněji a se všemi výhodami digitální distribuce.

Gipsy není na hudební scéně žádný nováček, na podiích se objevuje od svých třinácti let. Mnozí ho zaregistrovali už v kontroverzním hiphoppovém seskupení Syndrom Snopp. Vzápětí všechny šokoval svými komerčními výlety, které vyvrcholily složením a produkcí megahitu prvních Superstar "Lítat ke hvězdám". Postupně nachází svoji vlastní parketu, nový sound a prostor, který přetavuje v nadupané album Romano Hip Hop. Na albu najdete rapperskou naštvanost, romskou muzikálnost a znalost fines popového řemesla. Nové album tedy přináší energií nabitou syntézu všeho, co talentovaný muzikant se svými spoluhráči na cestě hudbou a životem zakusili a poznali.



WWW.GIPSY.CZ
zavřít