Barmanská show Havana Club Tour De Bar 3 míří do Ostravy

Vydáno 05.11.2012 | autor: redakce

Ostrava je městem, kde to v noci opravdu žije. Představte si však, že se barmani těch nejlepších podniků sejdou na jednom místě a změří mezi sebou síly. Taková je hlavní myšlenka akce názvem Havana Club Tour De Bar, která dorazí v pátek 23. listopadu na ostravské výstaviště Černá louka.

Barmanská show Havana Club Tour De Bar 3 míří do Ostravy Barmanská show Havana Club Tour De Bar 3 míří do Ostravy


2012_10_30_ostrava_a1_nove_loga_nahledBarmanské exhibice zástupců 10 nejvyhledávanějších podniků na Ostravsku doplní hudební program složený z předních DJů a muzikantů a audiovizuální show. O správnou atmosféru se postarají DJs Chris Sadler, Pavel Bidlo a Manio. Sestavu doplní ostravský DJ Martin Streed, který pravidelně připravuje klubový pořad Hell party na radiu Helax. Originální muziku přímo z karibského ostrova přiveze kubánský hudebník Dariel (Havana, Cuba) ve své Fresh Reggaeton show.

V pořadí již třetí ročník barmanské přehlídky Havana Club Tour De Bar startuje v listopadu v Ostravě. O tom, kdo se bude nakonec radovat z titulu nejlepšího podniku Ostravska, rozhodnou samotní návštěvníci večera. Akce dále zavítá do Prahy, Brna a Pardubic.

Bližší informace o jednotlivých zastávkách, hudebním programu a přehled soutěžících podniků apod. budou postupně zveřejňovány na stránkách akce. Vstupenky na ostravskou párty zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na výše zmíněném webu soutěže.

Vyhrajte vstupy na tuto párty a láhve Havana Club!

TZ, ape

zavřít