FINALISTKY MISS JUNIOR SE PŘEDSTAVUJÍ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Sedmý ročník soutěže MISS JUNIOR se řítí do finále. Vítězka bude známa už 17.10., kdy proběhne slavnostní večer v Národním domě v Praze na Vinohradech. Celkově se o korunku "Miss Junior ČR" utká dvanáct dívek z celé republiky. Seznamte se s první trojicí adeptek.

FINALISTKY MISS JUNIOR SE PŘEDSTAVUJÍ FINALISTKY MISS JUNIOR SE PŘEDSTAVUJÍ

Monika Šarajová, Přerov (č. 5)

Šestnáctiletá studentka, charakterizující se jako "příjemná a přátelská", nebojí se jít do nových věcí a je ráda v centru dění. Ráda kreslí, tančí, přemýšlí, čte pracuje na PC, jezdí na kole a spí. Její velkou zálibou je cheerleading, v roce 2004 obsadila v této disciplíně 1. místo na Mistrovství ČR.
Do Miss Junior se přihálsila, protože očekává "nové zážitky, zkušenosti, přátele, pracovní příležitosti, snad i cesty do zahraničí".




































Andrea Zemánková, České Budějovice (č. 26)

Je jí 15 let, mezi oblíbené sporty řadí snowboarding, sportovní aerobik (je Mistryní světa z šampionátu v australském Adelaide!), tenis a atletiku. Krom toho ráda spí, chodí do kina, ze zálib uvádí "módu, nakupování oblečení, zábavu, sport, kamarády".
A proč Miss Junior? "Chtěla jsem poznat jaké to je, nové zkušenosti se vždycky mohou hodit, a určitě jsem si chtěla užít legraci a poznat nové lidi.




































Jana Kvapilová, Brno (č. 119)

21. října jí bude 17 let, ráda sportuje, miluje přítomnost zajímavých lidí a "hrozně ráda" kouká se svým přítelem na fotbal :o)
O sobě říká: "Jsem cílevědomá, někdy si jdu až moc za svým, takže i dost tvrdohlavá, ale obětavá, naslouchající druhým.."
Proč se do soutěže Miss Junior ČR přihlásila?
"Nejvíc mi šlo o to, poznat novou věc a získat další zkušenosti. Podle mě člověk může mít vysokých škol, kolik chce, ale bez zkušeností se ve světě stejně neuchytí..."





































Více informací o soutěži i o finálovém večeru najdete na www.missjunior.cz


zavřít