MISS JUNIOR: DALŠÍ FINALISTKY

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Seznamte se s dalšími adeptkami na titul "Miss Junior ČR 2006". Do finálového večera zbývá necelý týden, napětí stoupá, očekávání roste. Je mezi dnešními kandidátkami budoucí vítězka?

MISS JUNIOR: DALŠÍ FINALISTKY MISS JUNIOR: DALŠÍ FINALISTKY

Eliška Kudělová, Pardubice (č. 159)

Sama sebe vidí takto: "Už odmala jsem velmi energická, veselá ale i tvrdohlavá dívka, která ví, co chce a jde si za svým snem. V životě chci být šťastná, a dobrá v tom, co jsi vyberu. A co chci v životě dokázat? Maximum!"
Ráda jezdí na kole, tancuje, chodí do kina, poslouchá hudbu a zkouší nové recepty. Za svůj největší dosavadní úspěch považuje zorganizování projektu Adopce na dálku na své ZŠ. V budoucnu se chce věnovat modelingu a být spokojena sama se sebou.
Miss Junior pro ni znamená "spoustu nových věcí: zážitků, lidí, zkušeností a možností."




































Adéla Seidelová, Praha (č. 313)

Sedmnáctiletá Adéla je "veselá, usměvavá, milá, někdy i velmi upovídaná, naslouchavá, aktivní, ale občas i pěkně tvrdohlavá." Sportuje (první místo v republikové soutěži v párovém aerobiku!), tančí, poslouchá hudbu, mezi záliby řadí kosmetiku, hudbu, sport, módu a zvířata.  
Těší se, že účast na Miss Junior ji pomůže "získat nové zkušenosti a zviditelnit se."





































Barbora Žížalová, Praha (č. 324)

Charakterizuje se následovně: "Jsem veselá dívka, která miluje smích a zábavu. Cílevědomá a upřímná a někdy se mi to nevyplácí. Je mi let 18 let. Ráda sportuju, čtu knihy a uklízím. Mám ráda historii, hudbu a modu. Můj největší úspěch je postup do finále Miss Junior." 
Její velkou zálibou je aranžování květin a největším snem modeling a "být zdravá a šťastná".
Do Miss Junior ČR se přihlásila, protože očekává "nové zkušenosti do života."





































Lucie Pavlasová, Zlín (č. 507)

O sobě říká: "Charakterizovat by mě měli jiní, ale vidím se jako přátelská, komunikativní, spolehlivá studentka. Ráda cestuji, trávím volný čas s rodinou a přítelem, fotím, nakupuji. Ze sportů si vybírá snowboarding a kickbox, netají se zálibou v rychlých autech.
Největší úspěch? "Mým největším úspěchem je pouze jediná věc a to, že mám nejlepší mámu na světě". Od Miss Junior, kam se přihlásila, jelikož je "velmi soutěživá", si slibuje především nové zkušenosti.





































Zbylé finalistky vám představíme tento pátek. Slavnostní večer, během kterého bude vyhlášena již sedmá Miss Junior ČR, se uskuteční 17.10. v Národním domě v Praze na Vinohradech.
Bližší informace o soutěži, finálovém večeru a především o "zdravé filozofii" letošní Miss Junior najdete na stránkách www.missjunior.cz.



zavřít