Koncertní film Coldplay míří i do českých kin

Vydáno 08.11.2012 | autor: redakce

Coldplay natočili koncertní film Live 2012. Základ snímku tvoří vystoupení z Paříže, Montrealu a Glastonbury, kde se sestava představila v rámci Mylo Xyloto Tour. Záznam vyjde na DVD nebo Blu-Ray, zkrácená zvuková stopa pak bude k dostání na CD.

Koncertní film Coldplay míří i do českých kin Koncertní film Coldplay míří i do českých kin

coldplay 2011Necelý týden před vydáním bude záznam jednorázově promítán v kinech. V úterý 13.11. se dočkají také zájemci v Česku. Film by měl být uveden v kinosálech Cinema City v Praze, Brně, Plzni a Ostravě. Záznam Live 2012 bude k dispozici jako DVD/CD, CD/DVD, BR/CD i digitálně.

Seznam skladeb je následující: Mylo Xyloto, Hurts Like Heaven, In My Place, Major Minus, Yellow, Violet Hill (pouze DVD a BR), God Put A Smile Upon Your Face, Princess of China, Up In Flames, Viva La Vida, Charlie Brown, Paradise, Us Against The World, Clocks, Fix You, Every Teardrop Is A Waterfall, Don't Let It Break Your Heart (DVD a BR bonus), The Scientist (DVD a BR bonus). Jednotlivé formáty se v obchodech objeví 19.11.

Se svojí show se Coldplay zastavili také v Česku. V září v pražském Edenu (přečtěte si reportáž) servírovali chytlavé písně orámované nebývalou podívanou plnou barev a efektů. Nadšení nad nevšedním zážitkem sdíleli fanoušci, hudební publicisté i samotná kapela, která za jedinečnou podporu v Praze poděkovala na sociálních sitích. Návštěvnici koncertu, kterých bylo v Edenu přes třicet tisíc, dostanou v polovině listopadu šanci na malé deja-vu.

TZ, ape

zavřít