Roger Waters přiveze svoji Zeď znovu do Prahy

Vydáno 09.11.2012 | autor: redakce

Roger Waters, někdejší postava Pink Floyd, oznámil na příští rok návrat historické produkce The Wall do Evropy. Jeho zvukové a vizuální dílo o odcizení a proměně bude 7. 8. 2013 předvedeno ve svém plném rozsahu i v Praze.

Roger Waters přiveze svoji Zeď znovu do Prahy Roger Waters přiveze svoji Zeď znovu do Prahy


roger_waters2V roce 2010 Waters po letech znovu uvedl legendární představení The Wall s využitím moderních technologií a speciální efektů, které nadchly diváky po celém světě.

Před rokem 2010 bylo prý představení The Wall příliš gigantické na to, aby se dalo přenést na turné, ale moderní arény a pokroky v technologiích toto dilema vyřešily. "Před čtyřiceti lety by takhle široká zeď na stadionech představena být nemohla. Nemohli jsme tehdy zaplnit prostor emocionálně, hudebně i divadelně vyhovujícím způsobem. Technologie se ale změnila. Nyní již můžeme," dodává Waters.

Nadcházející turné zahrne 18 stadiónových koncertů a představí kapelu s plným počtem hudebníků v nejmodernější produkci. Vedle stadiónů v Berlíně, Římě nebo Amsterdamu zavítá Waters i do pražské Eden Arény a to 7. srpna 2013. Vstupenky budou k dispozici v obvyklých předprodejích od 16. listopadu v cenové relaci 1790 Kč - 2990 Kč.

Roger Waters promluví o turné přes web cast 15. listopadu 2012 od 12:30 britského času na RogerWaters.com.

{vypnoutlink:Pink}

TZ, ape


roger_waters_top
zavřít