Bounce!Bounce! pokračuje: Kay, Tuzex a The Linings

Vydáno 16.11.2012 | autor: redakce

Blíží se konec roku a s ním i předposlední Bounce!Bounce! party pod vedením Kaye a Tuzexe ze Sunshine. Tentokrát si na pátek 16. listopadu do pražského klubu Chapeau Rouge pozvali The Linings, No Good OK a N.O.D.U.R.

Bounce!Bounce! pokračuje: Kay, Tuzex a The Linings Bounce!Bounce! pokračuje: Kay, Tuzex a The Linings


bounceN.O.D.U.R. je/byla sice možná kapela lokálního významu (Znojmo), ale i díky skvělejm a dneska už legendárním mejdanům v klubu Gogo s hostujícím B!B! komandem se etablovala víc než skvěle. Když ohlásili poslední koncert, bylo v Gogu tak pětkrát víc lidí, než se tam normálně vejde. A protože nám přislo škoda nezkusit teleportovat tuhle atmosféru i do Prahy, odehrajou N.O.D.U.R. svůj už definitivně poslední koncert v rámci Bounce! Bounce!.

Sekundovat jim budou No Good OK z Plzně. Tahle čím dál tím lepší parta kolem excentrického 'weirdo' Austina (ex SCISSORHANDS) má podle všeho taky trochu na kahánku, což je škoda. Ale vy máte možnost tyhle charismatický mladý kluky naposled chytnout na B!B! dole v Undergroundu.

Posledníma do party jsou The Linings (jestli se NGOK říká Hadouken! pro chudý, tak The Linings občas častujou Does It Offend You, Yeah! pro chudý, haha = party hard guaranteed), kteří společně s Them Darned Teenagers obstarají v Undergroundu afterparty se svým DJ setem. O patro výš pak budou ovládat dav Kay a Tuzex.

zdroj: TZ, map
zavřít