Ostravu roztančí kubánská hudební show a přední čeští Djs

Vydáno 20.11.2012 | autor: redakce

Zapomeňte na nevlídný podzim a zažijte rozpálenou Kubu. Atmosféru pravých karibských večírků vám nabídne akce Havana Club Tour De Bar 3, která do Ostravy 23. 11. přiveze unikátní hudební Fresh Reggaeton show kubánského hudebníka Dariela.

Ostravu roztančí kubánská hudební show a přední čeští Djs Ostravu roztančí kubánská hudební show a přední čeští Djs


dariel_01Houpavé rytmy, krásné tanečnice, hudebníci a podmanivý hlas kubánského zpěváka - to nabízí originální hudební show Fresh reggaeton live, kterou představí ostravská akce Havana Club Tour De Bar 3. Jedinečné vystoupení za doprovodu perkusionisty a trumpetistů vás rázem přenese do rozpálených ulic kubánské Havany. Odtud ji do Česka přiváží mladý umělec Dariel, který na Kubě úspěšně vystupoval v klubech a soutěžích se skupinou Control Havana. Velké zkušenosti z oblasti kubánského tance a zpěvu jako jsou salsa, rumba a reggaeton nyní předává dál v podobě své unikátní Fresh reggaeton live show. Zažít ji budete moci na ostravské zastávce Havan Club Tour De Bar 3 i na dalších akcích letošního ročníku turné v Praze, Brně a Pardubicích.

Tančit mohou návštěvníci po celý večer. O hudbu se svými sety postarají DJ Chris Sadler a osobnost české taneční scény DJ Pavel Bidlo. Sestavu doplní DJ Manio a ostravský DJ Martin Streed, který stojí za klubovým pořadem Hell party na radiu Helax. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající moderní LED obrazovky.

Večer však nebude na Výstavišti Černá louka patřit jen hudbě, ale také barmanskému umění. Soutěžit o titul toho nejlepšího budou zástupci 10 vyhlášených podniků Ostravska.



TZ, ape
zavřít