Pražský koncert The Rasmus se blíží

Vydáno 22.11.2012 | autor: redakce

Finští The Rasmus se představí v rámci svého evropského turné 29. listopadu ve smíchovském klubu MeetFactory. Propagovat zde budou svoji eponymní albovou novinku.

Pražský koncert The Rasmus se blíží Pražský koncert The Rasmus se blíží

RasmusZmíněná deska je v táboře The Rasmus už osmým albovým zářezem. Fanoušci se kromě nového materiálu mohou těšit také na osvědčené hity jako např. No Fear, In The Shadows, First Day Of My Life nebo Liquid.

Kapela oficiálně vznikla v roce 1994, tehdy ještě pod názvem Rasmus. Koncem roku 1995 vydala své první album Peep, následované další deskou Playboys. Následovalo čilé koncertování po celé Evropě. Již celosvětového ohlasu se později dostalo nahrávkám Into a Dead Letters, které kapele přinesly mnoho nominací a ocenění. Singl In The Shadows z desky Dead Letters se stal nejčastěji rotovaným klipem MTV Europe.

Čtveřice naposledy v Česku vystoupili před třemi lety ve vyprodané sportovní hale v Praze na Folimance. Jako host vystoupí mladá britská punkrocková sestava The Dirty Youth. Vstupenky na koncerty jsou k dispozici ve všech běžných předprodejích. {vypnoutlink:Europe}

TZ, ape

zavřít