Praha zaduní metalcorem: řítí se Parway Drive

Vydáno 24.11.2012 | autor: redakce

V rámci evropského turné k nové desce Atlas dorazí do Česka australská formace Parkway Drive. Ve smíchovské MeetFactory zahrají poslední listopadový den, tedy 30. 11.

Praha zaduní metalcorem: řítí se Parway Drive Praha zaduní metalcorem: řítí se Parway Drive

parkway foto1Parkway Drive jsou jednou z nejzajímavějších kapel na současné metalcoreové scéně. Momentálně absolvují produkčně asi největší turné své kariéry. Celý ansámbl je přepravován dvěma tourbusy a techniku pak veze samostatný truck. I z toho je vidět, kam se tato australská parta vypracovala.

Jako support dorazí další tři formace. Pozornost poutají především američtí deathcoristé Emmure, kteří nejsou žádnou neznámou ani pro české fanoušky. Ti je mohli spatřit např. v rámci turné Never Say Die. Podobně jako jejich australští kolegové, i Emmure vydali novou nahrávku, která nese název Slave to the Game. Koncertní večer zahájí Kanaďané Structures a americká sestava The Word Alive.

Dveře MeetFactory se otevřou v 18:30, první kapela odstartuje v 19:00, konec je plánovaný na 23:00. Vstupenky jsou stále k dostání ve všech běžných předprodejních sítích.

TZ, ape

zavřít