Visací zámek si značkuje věrné fanoušky. Na pódiu se bude tetovat

Vydáno 25.11.2012 | autor: redakce

Punková legenda Visací zámek slaví 30 let a pro své fanoušky připravila dárek v podobě doživotní vstupenky na své koncerty. Permanentní doživotní vstupenku budou mít fanoušci vytetovanou na horní části těla v podobě speciálního loga kapely.

Visací zámek si značkuje věrné fanoušky. Na pódiu se bude tetovat Visací zámek si značkuje věrné fanoušky. Na pódiu se bude tetovat


visaci-zamekLosování vybraných fanoušků probíhá na facebooku. V rámci narozeninového koncertu, který se uskuteční 7.12.2012 na Výstavišti Holešovice, bude vybrán jeden fanoušek kapely, který bude moct strávit s kapelou celý koncert na pódiu a odnést si dárek na svém rameni jako celoživotní volnou vstupenku na koncerty Visacího zámku.

Visací zámek letos vydal raritní koncertní nahrávku z osmdesátých let Atentát na kulturu. Kapela však nežije pouze z minulosti, o čemž nejlépe vypovídá čilá koncertní činnost nejen na velkých festivalech a prestižních klubových štacích, ale i připravovaný nový videoklip a velké jarní turné 30 let Visacího zámku, které odstartuje v březnu 2013.

Pro výroční koncert kapela slibuje několik zajímavých hostů. Dorazí Plexis, Záviš, Zakázaný ovoce, Rasputin, Mahulena B., Dagmar V., Vlasta P. a další.

TZ, ape

zavřít