Miss Univerzity Karlovy okorunuje Jitka Nováčková

Vydáno 25.11.2012 | autor: redakce

Ve čtvrtek, 29.11.2012, se v pražské Roxy rozhodne o tom, která z osmi finalistek ponese v příštím roce titul Miss Univerzity Karlovy. Návštěvníky čeká večer plný krásy, módy, zábavy a živé hudby. V porotě zasedne mimo jiné Česká Miss 2011 Jitka Nováčková. K oslavě vítězky zahraje kapela Toxique.

Miss Univerzity Karlovy okorunuje Jitka Nováčková Miss Univerzity Karlovy okorunuje Jitka Nováčková


miss uk 2012 - vizualOsm vybraných finalistek se ve čtvrtečním finále utká o vítězství celkem ve čtyřech kategoriích: Miss Univerzity Karlovy, Miss Sympatie, Miss Múza UK, Miss Internet. O vítězce hlavní kategorie Miss Univerzity Karlovy rozhodne odborná porota, ve které zasedne například Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, člen kapely Nightwork František Soukup, proděkan 2. lékařské fakulty Tomáš Zima a šéfredaktor portálu Česká Pozice Ištván Léko. Miss Sympatie si zvolí sami účastníci přímo na místě.

Návštěvníci finálového večera se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Svým vystoupením oživí soutěžní atmosféru taneční skupina Pentifull Breakers. Oslavy vítězky rozproudí koncert Toxique v čele s Klárou Vytiskovou.

Soutěžte o 5 vstupů na finálový večer Miss UK a o 5 balíčků kosmetiky Mary Kay.

Která z finalistek, jež prošly výběrem odborné poroty v rámci říjnového castingu v hotelu InterContinental, zaujme porotu nejvíce a získá tak titul Miss UK, se dozvíme již ve čtvrtek 29. listopadu od 19 hodin.


TZ

zavřít