Robbie Williams naživo? Jeďte do Vídně

Vydáno 27.11.2012 | autor: redakce

Jedna z nejzářivějších pop-ikon současnosti, zpěvák Robbie Williams, se po šestileté přestávce vrátí na koncertní pódia. České republice se letní turné s největší pravděpodobností vyhne, avšak jeden z koncertů se uskuteční nedaleko českých hranic - ve Vídni.

Robbie Williams naživo? Jeďte do Vídně Robbie Williams naživo? Jeďte do Vídně


robbie-williamsTake the Crown Stadium Tour 2013 ohlásil věčný "enfant terrible" a čerstvý otec Robbie Williams v pondělí 25. 11. na tiskové konferenci. Turné je odpovědí na neutuchající poptávku po nových koncertech poté, co v rekordním čase vyprodal tři koncerty v londýnské O2 Areně. Charismatický Angličan se se svojí stadionovou show představí v 15 evropských městech a bude propagovat svoje nejnovější album Take the Crown. Češi a Slováci jej budou mít nejblíž 17. července v areálu Krieau na okraji Vídně.

Přečtěte si recenzi alba Take the Crown

"Dostal jsem velmi silný implulz. Připomněli jste mi, jak úžasné je hrát moje písničky před velkým publikem. Celé to napětí a adrenalin, které přináší každé vystoupení... Už aby byl rok 2013," prohlásil mimo jiné zpěvák na tiskové konferenci. Že se mají fanoušci na co těšit, potvrzují i největší britská média. Daily Mirror se o zpěvákovi vyjádřil jako o stále nejlepším showmanovibritské hudební historie a The Sun doplnil: "Pop-idol je zpět v nejlepší formě."

Vstupenky na vídeňský koncert budou dostupné od 30. listopadu v sítích Eventim.sk a Eventim.cz.



tz, ape

zavřít