Luno pokřtí nové album. Asistovat budou i The Prostitutes

Vydáno 30.11.2012 | autor: redakce

Po roce se do Roxy znovu vrací domácí elektro-rocková formace Luno. 4. prosince zde pokřtí svoji novinku Zeroth. Kromě Luno se na pódiu objeví také parta Super Tuzex Bros. soustředěná okolo basáka Sunshine Tuzexe a indie-punkoví The Prostitutes.

Luno pokřtí nové album. Asistovat budou i The Prostitutes Luno pokřtí nové album. Asistovat budou i The Prostitutes


ko__bzdadk4hc0oxqp03_sn4xst3ynevLuno nahrávalo novinku Zeroth v letních měsících roku 2012, necelý půlrok od vydání EP Litato. Přesto je zde posun jak ve zvuku, tak v celém vyznění alba. "Vznikalo to vlastně děsně rychle. Nahrávali jsme takřka celé prázdniny, do toho jsme ještě tvořili. A já jsem se pak motala ještě do textů měsíc a půl. Texty pro mě byly tentokrát dost záživné, docela jsem si sáhla na dno. Ta deska je barevná, co se týče nálad. Od takové mojí hodně oblíbené zlé, přes potemnělou, melancholickou, plnou naděje, romantickou až po 'docela veselou'. To je poměrně velká škála, a tak jsem si říkala - dá se to vůbec svázat do uzlíčku a pojmout jako desku?" svěřuje své obavy Ema Brabcová.

Na výsledném "ano" v podobě alba Zeroth, má výrazný podíl Šmity a producent Tuzex (Sunshine, Super Tuzex Bros.), kteří stojí za technickou stránkou alba.

Jak zní nová deska naživo, si můžete přijít poslechnout do pražského Roxy, kde Luno v úterý 4. 12. albovou novinku Zeroth pokřtí. Kromě nich vystoupí také divocí Super Tuzex Bros. a stálice české indie-kytarové scény The Prostitutes, kteří chystají unplugged set.



TZ, ape

zavřít