Marco V přijíždí do Čech

Vydáno 25.01.2007 | autor: redakce

V pátek 3. listopadu zavítá do pražského Veletržního paláce miláček tančících davů DJ MARCO V, a to v rámci turné s názvem COMBI:NATIONS:2. Přečtěte si, co o akci říká sám hlavní protagonista.

Marco V přijíždí do Čech Marco V přijíždí do Čech

Marco V je holandský dýdžej, který proslul energickými sety a optimismem. Rád používá melodické desky a nikdy nezapomíná, že je na pódiu především kvůli lidem, kteří se chtějí bavit.

Od pořadatelů jdme obdrželi promo rozhovor s Marcem V přímo k tomuto večírku:

Můžeš nám krátce představit, co Combi:Nations:2 obnáší?
Combi:Nations:2 je dvojcédéčko, první CD se jmenuje Backroom a odráží hudbu, kterou hraji v na větších akcích pro tisíce lidí hraji jinak než v klubech, přišel mi tenhle nápad rozdělit styly na dvě CD vhod. Nechtěl jsem si vybírat a rozhodovat se, jestli dám na kompilaci pouze jeden svůj styl hraní. Mám rád kvalitní muziku, a už tolik neřeším detaily typu, jaký je to “styl”. Právě proto jsem tuhle kompilaci pojmenoval Combi:Nations:2. Je plná rozdílných “chutí a vůní” a stylů. V létě jsem začal vybírat singly, ty jsem si pak schválně poslouchal furt dokola v autě, bral jsem si tu svou pracovni “kompilaci” i do letadla. Ty tracky, které se mi ani přes neustálé přehrávaní neoposlouchaly, jsem pak použil. Snad jsem vybral dobře.

Tvé vystoupení zahrnuje nejen šestihodinový set, ale i mixování visuálů s DVDJx. Jak se připravuješ na takové vystoupení?
Mám doma koncept, který se jmenuje In Charge, a až bude hotový, budu hrát celou noc sólo. Šestihodinové hraní je to nejlepší, co můžeš získat. Jako DJ opravdu ukážeš, co umíš - sám dostaneš dav do varu, a je jen na tobě a kvalitě tvého vystoupení, zda ho udržíš až do konce. Pár setů taky hraju jen z DVD, a momentálně už se opravdu těším, až svou show představím českým návštěvníkům Combi:Nations.



Českou Republiku jsi navštívil už dvakrát. Jaký na tebe udělala dojem česká taneční scéna?
Čeští clubbeři si party opravdu užívají. Co bylo ale pro mě osobně velmi příjemné, byla reakce davu, když jsem pustil nějaké své songy, bylo vidět, že znají mou hudbu, což je fantastický pocit pro každého DJe.

COMBI:NATIONS: 3.11. Veletržní palác Praha, DJ´s: Marco V, San, Angelo Mike, Tom Novy, Brian, Tvyks, Vectif a další.

www.marcov.nl

zavřít