Na vánočním bazaru s hudebními nosiči zahraje Bonus

Vydáno 05.12.2012 | autor: redakce

Vánoční edice Audiomartu proběhne v sobotu 8. prosince od 17:00 v pražském klubu Chapeau Rouge. Toto speciální vánoční vydání hrabárny, blešáku a výměny hudebních nosičů je tentokrát rozšířeno i o stánky se šperky vyráběnými například z vinylů. Opět se představí nezávislá česká hudební vydavatelství (například A.M.180, Minority Records, Bleeding Ear a další). O živý hudební doprovod se postará Bonus a Martin Tvrdý trio.

Na vánočním bazaru s hudebními nosiči zahraje Bonus Na vánočním bazaru s hudebními nosiči zahraje Bonus

audiomartChcete podpořit nezávislá vydavatelství a distribuce? Sháníte originální vánoční dárky? Hudební tržiště Audiomart je místo, odkud si můžete zdarma odnést CD, kazety či vinyly, vyměnit libovolné hudební nosiče za jiné či zakoupit zajímavou hudbu z nezávislé scény. Ke koupi budou tentokrát také nejrůznější cetky a šperky z dílny umělců zpracovávajících hudební nosiče. A všechny vyměněné i nakoupené věci si budete moci nechat stylově zabalit jako vánoční dárky.


Do klubu Chapeau Rouge zveme jak hudební znalce s ucelenými sbírkami, tak nadšence, kteří mají doma třeba jen několik CD. Přineste s sebou nahrávky, které chcete poslat dál a načerpejte nové úlovky do své sbírky. Sežeňte originální vánoční dárky pro své blízké i předčasnou nadílku sami pro sebe.

Máte doma CD, kazety či vinyly, které neposloucháte? Na Audiomartu je můžete vyměnit za jiné nebo ukořistit pár nových kousků v hrabárně zdarma. Osvěžte svou hudební sbírku! Každý účastník Audiomartu má možnost do Hrabárny přinést libovolný počet nosičů a také si jich stejný počet a dva zdarma navíc odnést.Už počáteční výběr bude bohatý, od minulého vydání Audiomartu se nám podařilo nashromáždit dost řádně vypečených kousků. V prostoru klubu najdete také elektronické hudební skladiště - počítač s velkou zásobou volně šiřitelné hudby. Každý návštěvník si zde může na vlastní flashdisk uložit cokoli, co ho mezi interprety v Hudebním skladišti zaujme. Chceme také dát příležitost hudebníkům, aby do počítače uložili vlastní tvorbu a umožnili tak ostatním účastníkům její poslech. Můžete očekávat široký záběr žánrů tuzemské i zahraniční tvorby – od moderní vážné hudby až po metal. Hudební recyklaci v jiné formě nabídnou stánky se stylovými šperky a předměty z vinylů či CD.

Součástí Audiomartu bude hudební vystoupení. Hlavním lákadlem bude Bonus a Martin Tvrdý Trio, kteří zahrají v průběhu večera. Během burzování a nakupování zaplní prostor svou svými DJ sety distra a labely (například A.M.180 a Bleeding Ear).



tz, dm

zavřít