A Banquet zvou na poslední letošní koncerty

Vydáno 11.12.2012 | autor: redakce

A Banquet za sebou mají koncertně nabitý podzim, který strávili především jako support plzeňských Mandrage. Do konce turné zbývají čtyři zastávky, po kterých se kapela přesune na týden do Anglie, aby zde odehrála několik koncertů a nahrála nový singl.

A Banquet zvou na poslední letošní koncerty A Banquet zvou na poslední letošní koncerty

a-banquet-promo-2012-winter-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mathieu, Michael a Richard se v Praze naposledy představili v roli předskokanů britských The Cribs, kteří si je vybrali pro svůj koncert v MeetFactory. V současné době kluci dokončují nový videoklip k druhému singlu z jejich debutové desky, který nese název Climb the Hill. A Banquet jej zveřejní ještě do konce roku.

Přečtěte si recenzi debutu Breath

V úterý 11. prosince se trojice chystá do pražského klubu Chapeau Rouge, kde zahrají delší set než na turné s Mandrage a dostane se tak na další písničky z alba Breath i starší věci z EP Kiss the Night!. Kapelu podpoří akustičtí Calm Season, kteří nedávno pokřtili svou prvotinu Mosaic Views. A konečně, o afterparty se postará Matyáš Vorda z Mandrage aka Dead Sailor se svojí divokou electro clash jízdou. Klub se bude přístupný od 21.00.

Ve čtvrtek 13. prosince se A Banquet vydají do Plzně, kde v Divadle pod lampou zahrají rovněž delší playlist, tentokrát s akustickým supportem Luďka z plzeňských Pillow Fight. V pátek 14. a sobotu 15. čekají kluky také poslední dva koncerty turné s Mandrage, a to ve Strakonicích, resp. Dvoře Králové.{vypnoutlink:Kiss}

TZ, ape

zavřít