Hurts chystají nové album a další koncert v Česku

Vydáno 12.12.2012 | autor: redakce

Dvakrát u nás samostatně koncertovala dvojice Hurts a dvakrát viselo na dveřích "sold out". Koncem března se Česko dočká dalšího vystoupení, kdy se Hurts vrátí do Lucerna Music Baru, kde před necelými dvěma lety debutovali.

Hurts chystají nové album a další koncert v Česku Hurts chystají nové album a další koncert v Česku

hurts-4e975152008f5

























Britská kapela Hurts funguje teprve čtvrtým rokem, ale hned jejich debutové album Hapiness vzbudilo pořádný rozruch. Nahrávky se prodalo přes 2 miliony kopií, Hurts získali několik prvenství v prodeji na iTunes a koncertovali ve více než 40 zemích světa. Poslední měsíce pracovali na nové desce, která by měla vyjít na jaře.

Připomeňte si poslední koncert Hurts

Už teď však Theo Hutchcraft a Adam Anderson oznámili data svého dalšího evropského turné, kdy jednou z dvanácti zastávek bude opět i pražský Lucerna Music Bar. Na místo svého prvního pražského koncertu se vrátí 28. března. Půjde už o čtvrté vystoupení v Česku - kromě koncertů v Lucerna Music Baru a Velkém sále Lucerny vloni zahráli také Sázavafestu.

Vstupenky se začnou prodávat exklusivně prostřednictvím mailing listu kapely ve čtvrtek 13. prosince v 10:00. Pro více informací a nákup vstupenek se zaregistrujte na speciálních stránkách nejpozději do 17:00 středy 12. prosince. Od 14. prosince budou vstupenky k dispozici i v obvyklých předprodejích a to za cenu 720 Kč + poplatky.



ape, TZ


hurtsadamtheo_top
zavřít