Sunshine chystají vánoční koncert. Dorazí i DJ Skitsnygg z Brooklynu

Vydáno 17.12.2012 | autor: redakce

Jako již tradičně, i letos pořádají Sunshine tajný vánoční koncert. Pro jeho konání si vybrali středu 19. prosince, místo ale kapela prozradí až v den koncertu. Na fanoušky čeká i několik zajímavých hostů.

Sunshine chystají vánoční koncert. Dorazí i DJ Skitsnygg z Brooklynu Sunshine chystají vánoční koncert. Dorazí i DJ Skitsnygg z Brooklynu


sunshine - vnoce2011Tajný vánoční koncert dělají Sushine v Praze už několik let. Jeho kapacita je jako vždy omezena a ti šťastlivci, kteří seženou lístky, se místo konání dozvědí jen pár hodin před koncertem. V loňských letech Sunshine slavili Vánoce se svými fanoušky například v klubech Chapeau Rouge, Cross nebo Rock Café.

Ani letos nebude na vánočním koncertě chybět hned několik hostů. Pozvání přijala další pražská kapela I Like You Hysteric, po živém hraní pak bude přítomné bavit DJ Ed Bass, kterého fanoušci Sunshine znají především z mejdanů Bounce!Bounce!, konajících se každý měsíc v Chapeau Rouge pod taktovkou Kaye a Tvzexe.

Největší překvapení si Sunshine nechali na závěr - hlavním hostem středečního mejdanu totiž bude DJ Skitsnygg z newyorského Brooklynu, patřící ke klanu Sex Cult. Na koho se nedostanou lístky na koncert a touží tuto americkou hvězdu vidět, nemusí zoufat - po živém koncertě se prostor otevře i širší veřejnosti. Pro zjištění místa konání stačí sledovat event na Facebooku.



map

zavřít