Ze 100°C jsou automobiloví závodníci

Vydáno 20.12.2012 | autor: redakce

100°C chystají na příští rok nové album. Jako ochutnávka může posloužit nový singl Nobody Feels Good, jehož videoklip se odehrává v netradičním prostředí automobilových závodů. Natáčelo se na rakouském Red Bull Ringu a v depu brněnského Masarykova okruhu. Klip režíroval baskytarista 100°C Ondra Urbanec.

Ze 100°C jsou automobiloví závodníci Ze 100°C jsou automobiloví závodníci


100c-klip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Děj videoklipu vychází z textu skladby, která vypráví o problematickém vztahu otce a syna. Příběh na téma neporozumění a přehnaného otcovského očekávání se rozvíjí v prostředí automobilových závodů. Klip plný dynamických střihů rozpracovává příběh závodníka v kolotoči rychlých aut, pomíjivého mediálního zájmu a slávy.

Jednu z hlavních rolí si zahrál Jiří Johánek, otec frontmana Jakuba Johánka. Ve snímku ztvárnil nekompromisního šéfa závodní stáje a otce, který je pro své cíle schopen udělat cokoli a to bez ohledu na zájmy svého syna. Záběry z prostředí závodní stáje pak odhalují vztah otce a syna mimo svět automobilových klání.

100°C, kteří momentálně slaví 15 let na scéně, nadělují ke skladbě ještě dva remixy, které spíchli Petr Míkovec a Dj Revize.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít