Lucie, Chinaski nebo Mandrage vám přejí do nového roku

Vydáno 01.01.2013 | autor: redakce

Rok 2012 je minulostí, konec světa se nekonal a namísto toho startuje rok s třináctkou na konci. Přečtěte si, co vám do nového roku přejí osobnosti české a slovenské hudební scény jako Lucie, Chinaski, Mandrage, Goodfellas, Boris Carloff nebo Hentai Corporation.

Lucie, Chinaski nebo Mandrage vám přejí do nového roku Lucie, Chinaski nebo Mandrage vám přejí do nového roku


Lucie-1-101 (38)Lucie, Michal Dvořák
Nejen čtenářům iReportu přeji do roku 2013 jen to dobré. Mayská předpověď se doufejme naplní a začne nová etapa obrození lidstva! :-) Buďme k sobě laskaví a tolerantní, ale zároveň neustupní a spravedliví! Především k našim rozmazleným politikům a jejich mafiánským pasákům! Umělci, zpěváci a hudebníci byli vždy očima, ušima a srdcem národa. Nechci být patetický, ale doufám, že to bude tak i nadále! PF 2013 Jedeme dál!!! :-D




Chinaski_029Chinaski, Ondřej Škoch
Všem čtenářům iREPORTu přeji za celou skupinu "Šťastnej a veselej novej rok!" Hodně dobré muziky a radosti do života.








Kopie (2) - Mandrage-8Mandrage, Pepa Bolan
Vážení čtenáři, kritici, hudebníci, producenti, iReporti, frfňalové, přátelé a jiní. Dovolte nám, abychom Vám popřáli, aby rok 2013 byl naprosto zásadním milníkem ve Vašem životě. Abyste na ulicích potkávali pouze krásné lidi, aby Vám Vaše ženy/muži alespoň jednou uvařili dobré kakao, aby Vás šéf povýšil, abyste nepsali povýšenecky, abyste nečetli poníženě, abyste našli konečně ten deodorant, který celý život hledáte, aby pršelo na jiné lidi než na Vás a aby nevyšla žádná blbá deska. Budeme se snažit Vám toto nezkazit.



divokej_bill-1010Divokej Bill, Štěpán Karbulka
Čtenářům iReportu: Přesnou mušku a rychlý koně v roce 2013 přeje Divokej Bill.









romanMonkey Business, Roman Holý
I orel může žít jen v bahně. A je nutno něco takového, aby bahno bylo vysušeno: orel musí je ve svých drápech vynésti do azuru. Co nejdelší a nejbezpečnější let rokem 2013 Vám přeje Roman Holý.






goodfellas_topGoodfellas
Všem přejem GOOD novej rok, chceme pro nás všechny spoustu skvělý muziky, hlavně z domácích zdrojů. Přejem nám, vám, i všem dalším kapelám spoustu silnejch pecek, který třeba konečně rozbijou český rádia, přejem krásnou sezónu plnou vyprodaných klubů, prosluněných festivalů a skvělých desek, kterých si všichni důležiťáci konečně všimnou a veřejně je ocení (podobně jako se to loni stalo právě té naší). Přejem co nejvíc originality a co nejvíc drzejch mladejch muzikantů, který budou naší scénu víc a víc vířit! Pak nám všem přejeme, aby vyhrál prezidentský volby Avatar a ne komouš, aby někdo vymyslel nějakou novou drogu a aby konečně do Prahy dorazili Rolling Stones, The Kills, Ian Brown a Beck.

18194Hentai Corporation
Přejeme slizký kloaky oteklý pseudokokainem od negru z vaclavaku, jana kanyzu za vratama s hovadem venku, otravu metanolem, klitokrys káji peake a aby stáli masožiláci a hudrovali pipinečky!!! Pa Satan Klaus.







navigators-tento-tyden-dvakrat-na-morave-brnenska-alterna-je-ceka-uz-ve-ctvrtekNavigators, Honza Pospíšil
Zdraví, rozum, lásku a možnost dělat to, co vás nejvíc baví.









boris-carloff-squareBoris Carloff

Přeju všem čtenářům ireportu hodně štěstí a zdraví do nového roku. Nejvíc ze všeho jim přeju, aby měli svůj názor a poslouchali, co nejmíň kopií, co nejmíň komerčního popu a českého agrometalu.







banqA Banquet
Hodně se toho namluvilo o konci světa a tak podobně... přejme si, aby se v takovéhle míře mluvilo v novém roce i o české hudbě a čtenářům iReportu přejeme, ať v roce 2013 objeví spoustu hudby a kapel, které jim budou dělat radost.







lucca-17-123264393337487DJ Lucca
Všem čtenářum iReportu přeji do Nového Roku co nejméně stresu a smutku, hodně smíchu, zdravi a take lasky. A jako djka co nejvíce dobré hudby a skvělých parties.








jankunzeKofe-in, Honza Kunze
Do nového roku přeju čtenářům iReportu neutuchající chuť objevovat novou hudbu, nové knihy, nové filmy a nové výtvarné počiny. Mějte vždy otevřenou mysl, vykašlete se na předsudky, mějte respekt k lidem a k jejich práci. Buďte tvořiví a hýčkejte si svoji cestu, je jen Vaše!






luno_hpLuno

Za Luno bych všem čtenářům iReportu chtěl popřát do nového roku hodně klidu, radosti ze života, co nejmíň konců světa a v neposlední řadě dostatek kvalitní hudby. Neklesejte na mysli, když neuslyšíte z rádia to, co byste rádi. Hudba je dneska boj, ale dobro nakonec vždy zvítězí nad zlem. Tak hezký rok 2013 a uvidíme se na festivalech, jo?:)





kopie 2 - bekofisBek Ofis

iReporťáci, mějte krásný rok 2013! Především neztraťte zájem o muziku a živé koncerty a nenechte se strhnout negativní náladou spousty lidí. Radost z maličkostí dá dohromady skvělej život!







cb1_topCeleste Buckingham
Happy New Year a šťastný nový rok. Prajem vám v dalšiom roku vela šťastia a dobrej hudby.








Misha_top3Misha
Všetkým Vám, čo máte radi dobrú hudbu, želám veľa zdravia, aby ste si ju mohli naplno užívať, rok plný zmien k lepšiemu a pokoj v duši. A samozrejme veľa skvelej hudby a vecí, ktoré Vás budú každý deň tešiť. A lásku, lásku, lásku. Veľa veľa, najviac.







Kopie - benikBen Cristovao
Stejně jako svým fanouškům, přeji i čtenářům iReportu, ať si v novém roce uměji udělat čas na sebe, dopřejí si masáže, dobré jídlo a našetří na dovolené, protože bez pořádného odpočinku nikdo pořádně nefunguje.







pavel-squarePavel Callta
Všem čtenářům iReportu přeji do roku 2013 a celkově do budoucna, ať jste šťastní, zdraví, plní optimismu bez stresu. A ať se vám splní všechno, po čemž toužíte a za čím si jdete. Zkrátka mějte se božsky.







tomi topTomi Popovič
Čitateľom iReport.cz želám do nového roka veľa zdravia a veľa osobného šťastia nech sa vám podaria vaše sny a nech si užívate život tak ako máte.p.s. a eště vám želám nech zarobíte veľké love







bagarova_topMonika Bagárová

Přeju vám, milí čtenáři iReport.cz, do roku 2013, ať je vám stále do zpĕvu a ať vás hudba nepřestává bavit a překvapovat. Pevnĕ vĕřím, že jedno takové překvapení vám už brzo připravím i já svým novým singlem Let Me Love You. Tĕším se s vámi v novém roce na slyšenou i na vidĕnou.






gladiator_squareGladiator

Želáme do nového roka veľa hudby, koncertov a samozrejme zdravie a lásku.









dannie_squareDannie
Čtenářům iReportu a všem milovníkům muziky do novýho roku přeju hlavně hodně lásky. Protože, když máme lásku, jsme zdraví. A když jsme zdraví, jsme i šťastní. Podporujte i nadále český hudební interprety a užívejte si co nejvíc života Ať nám rok 2013 přinese kvalitní muziku, která bude posluchače bavit.






foret_squareMichael Foret
Krize-nekrize, úspěchy-neúspěchy, lásky-nelásky.... Přeji všem čtenářům iReportu, ať podobný faktory hodí v roce 2013 za hlavu a užívají života naplno! Přeji všem, ať si zvolíme prezidenta, který nás bude dobře reprezentovat (nebo se o to aspoň pokusí), přeji všem, ať máme kolem sebe minimum komunismu, korupcí a politiků ve smyslu poťouchlých svatoušků, kterých je tu stále jako komárů. Přeji taky všem minimum "Bartošových" a přeji všem, ať se rodí jen a jen původní, kvalitní hudba, kterou budou poslouchat a tím se naplňovat. Ovšem hlavně přeji všem pevný zdraví, hlavu vzhůru a sílu do života!


okalova_squareSaša Okálová (Funkiezz)
Do nového roka sa patrí popriať zdravie, lásku a peniaze, ale keďže to vám budú priať asi všetci, zameriam sa na muziku, lebo o to nám tu všetkým ide... Prajem vám i nám (Čechom aj Slovákom), aby sme z éteru počuli čoraz menej "sračiek" a viacej ozajstnej hudby, aby konečne skončila éra auto-tune kultúry a do hudby sa navrátil pokoj a hĺbka, lepšie povedané, aby sa skutočným umelcom dostalo zadostučinenia a tým sa povzniesla kultúra, ako taká.




l.a_squareL.A.
Přejeme iReportu do roku 2013 vše dobré! Čtenářům příjemné počtení a redakci snadné popsání.








bystrikBystrík
Všetkým želám hlavne zdravie: dobrý zrak, aby mohli čítať iReport, dobrý sluch, aby mohli počúvať dobrú hudbu a hlavne veľa lásky lebo bez nej to nie je ono. A nezabúdajte, že "Všetko sa zmení", k lepšiemu samozrejme.







katerinapetranova_squareKateřina Petráňová
Zdravím čtenáře iReportu, ale i taky ostatní přeživší! Nedělejte blbosti ať zůstanete zdraví a čerství, zachovejte si dětskou hravost a mějte rádi sebe, druhý, hudbu a celkově život! Já Vám v tom novém roce budu přát jenom to nejlepší a držet palce! Vaše Káča






mmhe03_topMake My Heart Explode
Protože jsou všichni čtenáři iReportu zarytí fanoušci hudby - přejeme, ať máte hlavně z čeho vybírat. Choďte na koncerty, podporujte své oblíbené kapely, buďte pozitivní a otevřeni a objevujte nové. Alespoň pro nás je to jasný recept na příští sezónu! Ať je Váš rok 2013 stejně barevný, jako byl tento první pro nás. Uvidíme se!





ape


lucie-1-101_top

zavřít