Kam letos na Silvestra?

Vydáno 25.12.2012 | autor: redakce

Už víte, kde strávíte letošního Silvestra? Pokud se nechystáte na hory nebo neplánujete uspořádat párty u sebe v obýváku, nabízí iREPORT cca dvacítku klubových tipů, kam poslední den v roce vyrazit.

Kam letos na Silvestra? Kam letos na Silvestra?


radostRADOST FX, PRAHA
Hlavním hostem večera bude britský projekt Roberto Savaggio - společné vystoupení dje a houslisty. Vrcholem novoročního večera pak bude vystoupení semifinalisty letošního ročníku soutěže Česko-Slovensko má talent, který si říká The Laserman. V restauraci a galerii se můžete těšit na vybrané speciality mezinárodních kuchyní připravené a taneční zábavu v podobě djů Petra K a Tonyho M.





newyearsparty2012-2013-jpg-resizedROCK CAFÉ, PRAHA
Rock Café na Národní třídě čeká silvestrovská párty s živou produkcí kapel Imodium, Prague Conspiracy a Dirty Blondes. O Warm-Up & After se postará DJ Czech Mike.







lmbLUCERNA MUSIC BAR, PRAHA
Lucerna Music Bar sází na jistotu a chystá tradiční 80's & 90's videoparty. Během noci tedy zazní největší hity od osmdesátkových a devadesátkových hvězd jako Michael Jackson, Backstreet Boys, Roxette, Bon Jovi nebo Fun Factory.






retroRETRO MUSIC HALL, PRAHA
Vinohradské Retro chystá Silvestr ve stylu Moulin Rouge. Už od vstupu si prý návštěvníci budou připadat jako na ulici někde v Paříži. V klubu bude poslední den v roce hrát hned 9 DJs, a to až do 11hodin dopoledne následujícího dne.






roxyROXY, PRAHA
Silvestrovská party v Roxy nazvaná Roxy Ecstasy chystá zábavu na třech stagích. Main stage bude patřit house music. Na ní zahrají Tráva, Fatty M, CJ Fox a Kmin. Na druhé stagi, situované v Roxy chill outu, zahrají DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem a také duo 2K & Sweg. Třetí scéna, která bude v prostoru NoD.





akropolisPALÁC AKROPOLIS, PRAHA
Nocí v žižkovské Akropoli provedou Jan2 (Ohm Square, DJ set), Chris Sadler (Climax, exclusive new year DJ set), House of Samba (special live drum show Miloš Vacík & Tam Tam Batucada drummers feat DJ). O Divadelní bar se postará tradičně partička Breakbeat.cz Allstar team: DJs Kaplick, Brada, Saku & Voita, Adeligh.





matrixMATRIX, PRAHA
Oslava konce starého a zrození nového párty roku se v Matrixu bude konat na dvou scénách. Na hlavní stagi budou řádit Drumbassterds a Let it Roll crew, na druhé menší zahraje soundsystem Bassbeast výběr junglu, raggajunglu, drum and bassu a možná také něco odlehčenějšího.






newyearseve_2012SASAZU, PRAHA
Holešovické SaSaZu nejprve přivítá baletky Státní opery Praha v divadelních kostýmech, jejichž vystoupení vyvrcholí těsně před půlnocí jedním z nejklasičtějších baletních výstupů vůbec. Později dostane prostor taneční skupina Grupo Calicante a rytmus a tón tanečnímu parketu budou udávat především holandští DJ Juan Sanchez a DJ Sun.





crossCROSS, PRAHA
Imperialistic Silvestr Night v Crossu chystá mix drum'n'bass v podání DJs, jako jsou Philip TBC, Pixie, Babe LN & Stanzim & Ghonzales, Akira, dále house & deephouse (Quadrant Sound, M&Gors Sound System) a také dubstep.






besedaMALOSTRANSKÁ BESEDA, PRAHA
Malostranská beseda bude znít tóny raného amerického jazzu, hot dance music a hlavně blues. Hrát totiž budou Blue Session (Ondřej Konrád, Pavel Skála, Olin Nejezchleba, Michal Gera ad.) a jejich hostem bude neméně významný bigbítový matador Vladimír Guma Kulhánek.   








leclanLE CLAN, PRAHA
V tomto vinohradské after podniku se na dvou scénách postupně vystřídají Djs Gianluca De Tiberiis, Tráva, Alex Neivel, Schwa, Pat Heart nebo Slepy.







kubarKU BAR
KU Bar and lounge v centru Prahy chystá akci nazvanou Deep! vol.5. new year's eve special edition. Deep groovový sound obstarají Djs Lumiere, Yak a Djalek sys.







chapeauCHAPEAU ROUGE
House, funky, urban nebo dubstep; to vše čeká návštěvníky klubu Chapeau Rouge. V Dance clubu se za mixpult postaví Schwa, Dan Cooley, Formi, Yannick, Lucas Hulan. V Chapeau baru: DJs Fatte a Zerwox, tzv. open mic jam pro MCs a rapery a v Underground clubu ABAB DJs & Tenten.






fldaFLÉDA, BRNO
Silvestr dnb vs. Invasion dubstep night chystá dvě scény, na nichž se představí např.: Tuco, Dryman, Freezer, Z-Kat, X.Morph nebo Sayko.







metro brnoMETRO, BRNO
Mafia Silvestr v brněnském Metru chystá koncert Louis Armstrong Revivalu. Pak bude hrát DJ Harosh. Akce stylizovaná do gangsterské image začíná v 19 hodin.








melodkaMELODKA, BRNO
Stár Váls: Rockin' In The Free World, tak se nazývá silvestrovká noc na Melodce. "Stár Váls je párty kapela složená ze samých pankáčů (rozuměj hvězd dělajících kariéru v Krně). Stár Váls zahrají vše, na co pomyslíte (...kromě Pandy, Juchwalda, Waťáku a Yvetky) a ještě u toho dobře vypadají." vzkazují z Melodky.






starapekarna1STARÁ PEKÁRNA
Ve Staré pekárně zahraje indie/rock/punk/šanson formace Plum Dumplings s francouzsky zpívající zpěvačkou ve svém čele. "Plum Dumplings jdou proti proudu tím, že místo tradiční angličtiny nebo češtiny v textech volí pro rockovou hudbu poměrně exotickou francouzštinu.Projev zpěvačky působí přirozeně a Adéla dokáže pomocí ní přenést na posluchače své emoce, které jsou umocněny energickým nasazením mužské části kapely," tvrdí o sobě kapela.




garage ostravaGARAGE, OSTRAVA
Silvestr v ostravské Garáži láká na trio rock'n'rollových DJs: Dalibor Dědek, Dan Svoboda a Marcel Woodman.







ape, TZ


ohostroj_top

zavřít