Paramore vzkazují: nové album vyjde v dubnu

Vydáno 02.01.2013 | autor: redakce

Čtyři roky po úspěšné nahrávce Brand New Eyes nachystali rockeři Paramore nový materiál. Album s názvem Paramore vyjde 8. dubna, tedy o necelý měsíc dřív, než trojice původně zamýšlela. Skupina už dřív ohlásila titulní singl, jímž bude skladba Now.

Paramore vzkazují: nové album vyjde v dubnu Paramore vzkazují: nové album vyjde v dubnu


paramore3





























Paramore bude prvním albem bez dvou zakládajích členů, bratrů Zaca a Joshe Farroových, kteří kapelu opustili v roce 2010. Sestava od té doby funguje oficiálně ve třech, přičemž ve studiu se za bicí posadil Ilan Rubin, někdejší bubeník Lostprophets a současný člen Angels & Airwaves. Čtvrtou studiovou nahrávku produkoval Justin Meldal-Johnson, jenž v minulosti spolupracoval s umělci jako např. Beck, Nine Inch Nails, M83, Macy Grey nebo Garbage.

"Práce na desce byla jako znovuobjevování sebe sama - jako kapely i jako kamarádů," uvedli Paramore k nové desce. "Byl to proces, který nám dal svobodu prozkoumat umělecky nová teritoria a osvobodit se jako muzikanti, zpěváci i jako lidé! A nejlepší způsob, jak desku pojmenovat, je nazvat ji tím, čím opravdu je! Tahle deska jsme my!"

V roce 2011 Paramore přijeli i do České republiky, když vystoupili jako jeden z headlinerů festivalu Rock for People.

tz, ape

zavřít