Novinka Biffy Clyro vyjde koncem ledna jako dvojalbum

Vydáno 05.01.2013 | autor: redakce

Skotská trojice Biffy Clyro chystá na konec ledna novou desku. Jmenuje se Opposites a vyjde jako dvojalbum s celkem 20 skladbami.

Novinka Biffy Clyro vyjde koncem ledna jako dvojalbum Novinka Biffy Clyro vyjde koncem ledna jako dvojalbum


biffy_clyro_new_press_picture_10





























Nové album produkoval GGGarth Richardson, jenž má producentský zářez např. na prvotině Mudvayne L.D. 50 nebo na stejnojmenném debutu Rage Against The Machine. S Biffy Clyro spolupracoval už na předchozích dvou albech Puzzle a Only Revolutions.

Každý z disků ponese svůj vlastní název, první: The Land at the End of Our Toes, druhý: The Sand at the Core of Our Bones. První uveřejněnou skladbou byla už v polovině minulého roku Stingin' Belle, kterou v těchto dnech následuje první ofociální singl Black Chandelier.

Biffy Clyro fungují už od roku 1995, ale svoji debutouvou nahrávku Blackened Sky vydali až o sedm let později. Časopisy NME a Q jim za rok 2011 udělily status Best Live Band. V tomtéž roce zahráli také v České republice na koncertě v Lucerna Music Baru. Letos v březnu odehrají jedenáct koncertů po Velké Británii a Irsku, které zakončí v londýnské O2 Areně. Poté vyjedou na celosvětové koncertní turné.

TZ, ape

zavřít