Videoklip Charlie Straight zaujal Coldplay, nasadili ho na svůj web

Vydáno 09.01.2013 | autor: redakce

Coldplay před časem spustili zajímavý projekt. Jejich fanoušci jim mohou posílat linky na svá oblíbená videa a ta nejlepší se pak objeví v sekci Hypnofeed na jejich oficiálním webu. To se aktuálně podařilo třineckým Charlie Straight s klipem Someone With a Slow Heartbeat.

Videoklip Charlie Straight zaujal Coldplay, nasadili ho na svůj web Videoklip Charlie Straight zaujal Coldplay, nasadili ho na svůj web

001-Adam-Holy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na stránkách zároveň probíhá neformální hlasování, v němž je Someone With a Slow Heartbeat mezi ostatními klipy na průběžném třetím místě. Pro samotnou kapelu jde o velký úspěch a nezbývá než doufat, že tato událost pro ně bude mít i více reálný dopad.

Someone With a Slow Heartbeat je po singlu Coco druhou skladbou z poslední desky, k níž Charlie Straight natočili klip. Zpěvák Albert Černý dodává, že to, jak videoklip vypadá, vychází z textu samotné skladby. "Someone With a Slow Heartbeat je písnička o lidech, kteří nejsou přelétaví a trvá jim déle, než něco opustí a ponoří se do něčeho nového. Jakoby svět vnímali pomaleji, ale jenom v tom nejlepším slova smyslu. Když najdete někoho, kdo vnímá svět stejnou rychlostí jako vy, je to krásný pocit. Možná to zní nadneseně, ale v klipu jde hlavně o relativitu času. Když někoho milujete, tak přece čas ubíhá úplně jinak, ne?"

TZ, ape


Kopie (2) - Charlie Straight in USA 2

zavřít