NOVÉ SKLADBY BEATLES

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Za dva týdny vyjde album Love s novými úpravami skladeb Beatles, které vytvořili z původních masterů producent kapely George Martin a jeho syn Giles. Poslechněte si první čtyři písně!

NOVÉ SKLADBY BEATLES NOVÉ SKLADBY BEATLES

Už 40 000 fanoušků si během tří dnů poslechlo 4 nové verze písní Beatles. Album nejslavnější kapely světa s názvem LOVE vychází vychází 20. listopadu ve stereu a ve verzi 5.1. Bude to první album Beatles v tomto formátu. Stereo CD bude obsahovat 78 minut hudby. DVD surround verze na DVD disku bude mírně rozšířená na 81 min. hudby.



Po tom, co byli požádání zbývajícími Beatly Ringem a Paulem, jakož i Yoko Ono a Olivií Harrison, aby z původních masterů vytvořili experimentální mixy pro projekt Cirque du Soleil, dlouholetý producent Beatles sir George Martin a jeho syn Giles Martin využili archiv Beatles k tvorbě alba LOVE. Sir George a Giles vyprodukovali s pomocí originálních pásků ve studiích Abbey Road unikátní zvukový obraz. Vydání tohoto alba, které je zároveň použito pro stejnojmenný projekt Cirque du Soleil a Beatles v podniku Mirage v Las Vegas, předchází zveřejnění první čtyř písní: 

Strawberry Fields Forever (Love Version).wma

Octopus's Garden (Love Version).wma

Lady Madonna (Love Version).wma

While My Guitar Gently Weeps (Love Version).wma
zavřít