Dido pokračuje v kariéře i jako máma. Nová deska vyjde v březnu

Vydáno 17.01.2013 | autor: redakce

Zpěvačka Dido připravuje na začátek března čtvrté studiové album. Nahrávka pojmenovaná Girl Who Got Away vyjde pět let od posledního alba Safe Trip Home.

Dido pokračuje v kariéře i jako máma. Nová deska vyjde v březnu Dido pokračuje v kariéře i jako máma. Nová deska vyjde v březnu


dido-girl-who-got-away-2013-600x600Čtvrté album Girl Who Got Away bude Dido připomínat čas během jejího těhotenstvíStejně jako na debutové úspěšné desce No Angel je i nové album postaveno na zpěvaččině jemném, ale silném hlase a také na spolupráci se jejím bratrem Rollo Armstrongem, jinak též zakládajícím členem skupiny Faithless. Podle interpretky najdeme na albu písně plné vzdoru, naděje i bolesti tak, jak jsme u ní zvyklí. Prvním singlem desky je skladba No Freedom.

Většina materiálu na albu byla napsána a nahrána ještě před koncem roku 2011, kdy porodila svému muži první dítě. "Všechnu muziku na toto album jsem napsala ještě předtím, než jsem otěhotněla," říká ke vzniku alba Dido. "A spoustu věcí jsem pak natočila v době, kdy už jsem čekala miminko. Je velmi zajímavé vrátit se v myšlenkách zpátky do té doby. Album Girl Who Got Away mě vždycky připomene nahrávání, při kterém mě dítě kopalo tak, že jsem myslela, že upadnu," dodává se smíchem zpěvačka.

TZ, ape

zavřít