V Plzni se uskuteční Benefiční koncert pro zvířata v nouzi

Vydáno 15.01.2013 | autor: redakce

Bavit se a zároveň přispět na dobrou věc, to je hlavní myšlenka Benefičního koncertu pro zvířata v nouzi, který se uskuteční 1. února v Divadle pod lampou v Plzni. Výtěžek putuje, stejně jako v loňském roce, na provoz plzeňského útulku pro opuštěná zvířata.

V Plzni se uskuteční Benefiční koncert pro zvířata v nouzi V Plzni se uskuteční Benefiční koncert pro zvířata v nouzi


beneficnikoncertfinal 1Pro druhý ročník přislíbila účast čtveřice interpretů. První polovina večera bude patřit domácím plzeňským kapelám. Konkrétně crossoverovým Y? v čele s charismatickou zpěvačkou Hannah a novým kytaristou. Jako další se představí "plzeňská Nirvana" Sunstroke. V rytmu ska diváky rozhýbou také Discoballs z Prahy. Hlavní hvězdou této akce bude další pražská skupina Airfare, která nedávno zveřejnila nový singl a videoklip Drive. Po koncertě je připravena oficiální afterparty v klubu Jekyll&Hyde, kde zahraje dvojice dj's Them Darned Teenagers.

"V loňském roce se nám podařilo předat útulku více jak patnáct tisíc, doufáme že tuhle částku letos společně překonáme!" říká jeden z organizátorů Ondřej Platzer.

Předprodej vstupenek probíhá na portálu Plzeňská vstupenka a rezervace lístků je možná i na webu Divadla pod lampou. Připojit se můžete také k události na Facebooku a sledovat aktuální informace o akci. {vypnoutlink: Ondřej Platzer}



TZ
zavřít