Are you ready? Do Česka opět zamíří Korn

Vydáno 17.01.2013 | autor: redakce

Necelý rok poté, co svým energickým výkonem nadchli návštěvníky festivalu Trutnov Open Air, vystoupí Korn v ostravské ČEZ Aréně. Slezská metropole je přivítá 17. června. Partička kolem charismatického Jonathana Daviese má Českou republiku v oblibě - za posledních pět let půjde už o jejich čtvrtý koncert.

Are you ready? Do Česka opět zamíří Korn Are you ready? Do Česka opět zamíří Korn


korn





























Zatím posledním studiovým počinem je nahrávka The Path of Totality z roku 2011, na němž se sestava vydala zcela novým směrem. Na desce kombinující nu-metal a dubstep se podíleli známí producenti elektronické hudby jako Skrillex, Noisia nebo Kill The Noise. Zakládající člen Korn, zpěvák a frontman Jonathan Davis o posledním albu tvrdí, že hudba na něm obsažená je metalem budoucnosti. Davis pak také dodává: "Korn chtěli vždy hledat jinou cestu, měnit věci, dělat je způsobem, jaký by nikdo nečekal. Chtějí tvořit umění, které je odlišné a nekonformní."

Korn v současnosti vystupují v sestavě Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu a Ray Luzier. Během svojí dvacetileté existence byli celkem šestkrát nominování na cenu Grammy. Ze dvou z těchto nominací vyšli úspěšně a to za video k písni Freak on a Leash v roce 1999 a o tři roky později za song Here to Stay. Za svou kariéru vydali 10 studiových alb, jichž se prodalo přes 35 milionů.

Vstupenky na ostravský koncert budou v prodeji v cenových kategoriích 790 Kč a 990 Kč.



TZ, ape


korn_top
zavřít