Bono Vox: U2 pracují na novém albu. A může to trvat i deset let

Vydáno 18.01.2013 | autor: redakce

Bono Vox v rozhovoru pro britský The Sun uvedl, že U2 začali s přípravami nové, v pořadí už třinácté studiové desky. Předpokládaný termín vydání kapela neupřesnila. Zpěvák pouze sdělil, že s nahráváním nebudou spěchat.

Bono Vox: U2 pracují na novém albu. A může to trvat i deset let Bono Vox: U2 pracují na novém albu. A může to trvat i deset let


u2fullLerry, The Edge, Bono a Adam začali pracovat na svém 13. albuBono Vox doslova uvedl, že "kapelu netrápí, jestli přípravy zaberou deset let." U2 jsou podle něj v dobrém rozpoložení a s novou deskou si dají na čas, "až bude skutečně perfektní". Zatím posledním počinem irské čtveřice je nahrávka No Line on the Horizon z roku 2009.

Kytarista The Edge mezitím oznámil že jeho charitativní projekt nazvaný Music Rising charity otevřel nový fond pro oběti hurikánu Sandy. The Edge založil projekt spolu s vrcholovým manažerem kytar Gibson Henrym Juszkiewiczem a producentem Bobem Ezrinem v roce 2005 s cílem pomoci školám a organizacím postiženým hurikánem Katrina. Teď svoji pozornost obrátili ke  zmíněnému neštěstí.



zdroj: NME.com


bono_top
zavřít