Textař Sto zvířat Tomáš Belko představí svoji literární tvorbu

Vydáno 18.01.2013 | autor: redakce

V pražské divadelní kavárně Potrvá proběhne ve středu 23. ledna další díl literárního kabaretu Koštování. Jako speciální host vystoupí básník, textař a muzikant kapely Sto zvířat Tomáš Belko.

Textař Sto zvířat Tomáš Belko představí svoji literární tvorbu Textař Sto zvířat Tomáš Belko představí svoji literární tvorbu


tomas-belkoTomáš Belko je textař a také tenorsaxofonista v kapele Sto zvířat. Jako textař psal nejen pro svou domovskou skupinu, v níž je výhradním autorem, ale i pro řadu dalších interpretů (např. pro kapelu Lucie, Lanugo nebo Lucii Bílou, Lenku Novou), pro divadlo (např. David Drábek – muzikál Ještěři, hra Koule) a film (např. pohádka Čert ví proč).

V roce 2012 vyšla Belkova první sbírka textů a básní pod názvem Nikdy nic nebylo. Kniha je průřezem celé autorovy tvorby, obsahuje jak texty velmi známých písní, tak i nikdy nepublikované básně.

Přečtěte si rozhovor s kapelou Sto zvířat

Koštování je literární kabaret, kde můžete ochutnat literaturu všech žánrů i podob. V šedesáti minutách vystoupí dva až tři začínající spisovatelé a přečtou něco ze své tvorby, chybět nebude ani živá hudba. Vstup na akci je zdarma.

TZ, foto: Mediaguru.cz

zavřít