Pražský výběr letos chystá další čtyři koncerty

Vydáno 23.01.2013 | autor: redakce

Pražský výběr se loni po šestileté pauze vrátil na koncertní pódia. V průběhu listopadu absolvovala původní sestava čtyři koncerty a stejný počet naservíruje fanouškům i letos.

Pražský výběr letos chystá další čtyři koncerty Pražský výběr letos chystá další čtyři koncerty


praskvbr_2012






























Návrat Pražského výběru na koncertní pódia patřil k významným událostem loňského roku. Sestavu tvořili muzikanti z dob z dob největší slávy Pražského výběru: zpěvák a klávesista Michael Kocáb, kytarista Michal Pavlíček, baskytarista Vilém Čok a dva bubeníci Klaudius Kryšpín a Jiří Hrubeš. Na úspěšné mini-turné naváže pětice dalšimi čtyřmi březnovými koncerty: v Plzni, Olomouci, Bratislavě a v Praze.

Ve stejné době se objeví také reedice čtvrtého a zatím posledního studiového alba, které vyšlo v roce 1997 pod názvem Běr. Toto album bude po výpravných reedicích původních nahrávek Straka v hrsti a Výběr už třetí vydanou reedicí.

"Až celá tour skončí, sedneme si k letecké kávě a probereme možnosti vytvoření dalšího řadového alba. Pokud se tak stane, avizujeme dopředu, že v roce 2014 nebudeme koncertovat! Tudíž ten, kdo nás bude chtít vidět v akci, má šanci letos,"
přibližují muzikanti své nejbližší plány.

Koncerty Pražského výběru v roce 2013:

19. 3. od 19:00 hod. - PLZEŇ, Zimní stadion
22. 3. od 19:00 hod. - OLOMOUC, Zimní stadion
24. 3. od 19:00 hod. - BRATISLAVA, NTC Aréna
26. 3. od 19:00 hod. - PRAHA, Tipsport Arena



TZ, ape
zavřít