Iron Maiden budou headlinery festivalu Topfest. Přijedou i Ska-P

Vydáno 01.02.2013 | autor: redakce

Největší rockový festival na Slovensku Topfest přivítá jednu metalovou legendu Iron Maiden s jejich aktuální pódiovou Maiden England Show. Na letišti v Piešťanech vystoupí 27. června.

Iron Maiden budou headlinery festivalu Topfest. Přijedou i Ska-P Iron Maiden budou headlinery festivalu Topfest. Přijedou i Ska-P


ironmaiden_slovakia





































Maiden England vrátí fanoušky o čtvrt století v čase do roku 1988. Iron Maiden totiž slibují pódiovou show a mnoho písní z turné 7th Tour of a 7th Tour, jež ve zmíněném roce podpořilo jejich sedmou studiovou desku Seventh Son of a Seventh Son. Na Slovensku se představí v sestavě: Bruce Dickinson, Steve Harris, Dave Murray, Adrian Smith, Nicko McBrain a Janick Gers.

"Naposledy jsme hráli na Slovensku v roce 2003 v Banské Bystrici během Dance of Death Tour, ale blízko Bratislavy jsme nebyli už 20 let. Takže jsme opravdu rádi, že se vrátíme a uvidíme opět všechny naše fanoušky! Díky moderní technologii, jsme byli schopni zaktualizovat a zlepšit původní produkci z roku 1988 pro Maiden England. Přineseme obrovskou novou světelnou show, pódiovou scénu, různé ztělesnění Eddieho, hodně pyrotechniky a všechny druhy jiných vzrušujících věcí pro fanoušky!" slibuje frontman Bruce Dickinson.

Přečtěte si recenzi sólové desky Stevea Harrise

Kromě Iron Maiden vystoupí na Topfestu Emir Kusturica, Ska-P, IMT Smile, Čechomor nebo Horkýže Slíže. Další interpreti jsou v jednání. Festival se uskuteční v termínu 27. - 29. června, přičemž nejlevnější celofestivalové vstupné pořídíte od 45 Euro. Jednodenní vstupné pouze od 25 Euro. {vypnoutlink:Death}

TZ, ape

zavřít