Další jména festivalu Sziget: Parov Stelar Band, Hadouken!, Boys Noize

Vydáno 09.02.2013 | autor: redakce

Jednoho z headlinerů festivalu, brtiské legendy Blur, už Sziget oznámil dříve, přičemž další čtyři jsou stále v jednání. Teď pořadatelé zveřejňují jména, která vystoupí na menších pódiích.

Další jména festivalu Sziget: Parov Stelar Band, Hadouken!, Boys Noize Další jména festivalu Sziget: Parov Stelar Band, Hadouken!, Boys Noize

sziget_magyar_dalSziget festival letos oslaví 21. výročíV obrovském party stanu představí své electro s vlivy techna Boys Noize. Pro širokou veřejnost zatím ne příliš známý producent a majitel labelu, byl zařazen časopisem Rolling Stone mezi Top 10 DJs. Pozvání od pořadatelů přijali také Deichkind, německé elektro/hiphopové combo. Fanoušci je milují pro nezapomenutelné, divoké až šílené pódiové show ve kterém nechybí trampolína, vodka, oblek z odpadkáčů a polštářová bitva.

Na Sziget festivalu zahrají také u nás populární rakouští Parov Stelar Band, zakladatelé electro swingu. Ke správné party atmosféře na Sziget festivalu přispěje i španělská ikona techna Oscar Mulero. Podle mnohých je stále považován za největšího DJe Španělska, který vždy reflektuje do své tvorby současné trendy s ohledem na tradice.

Vůbec poprvé zahraje na Szigetu britská formace Hadouken! a představí zde své nové album Every Weekend, jež vychází tento měsíc. V line-upu festivalu se dále objevují belgičtí rockeři Triggerfinger, německá punkrocková ikona Die Ärzte, rockeři The Bots nebo reggae-dancehallová formace Seeed.

Připomeňme, že letošní ročník festivalu se uskuteční 5. - 12. srpna v Budapešti.

TZ, ape
zavřít