Wes Borland, kytarista Limp Bizkit, přiveze do Prahy Black Light Burns

Vydáno 29.01.2013 | autor: redakce

Fenomenální kytarista Wes Borland nemá angažmá pouze u nu-metalových Limp Bizkit; už osm let je tvůrčím mozkem projektu Black Light Burns. Ti 7. února vystoupí ve smíchovském klubu Futurum.

Wes Borland, kytarista Limp Bizkit, přiveze do Prahy Black Light Burns Wes Borland, kytarista Limp Bizkit, přiveze do Prahy Black Light Burns


blb foto 1Pro Wese Borlanda je vedle hudby důležitý i celkový vizuální dojemBlack Light Burns debutovali v roce 2007 nahrávkou Cruel Melody. Druhá řadová deska The Moment You Realize You're Going to Fall pak vyšla loni v létě. Aktuálním kouskem je koncepční a převážně instrumentální počin Lotus Island, jenž vyšel teprve před několika dny.

Wes Borland kromě působení v Limp Bizkit spolupracoval s ikonami jako jsou Marylin Manson, Trent Reznor nebo Jonathan Davis. Black Light Burns nabízí oproti jeho domovské formaci mnohem víc experimentů a žánrových i zvukových přesahů. Kromě Borlanda tvoří sestavu kytarista Nick Annis, basák Dennis Sanders, a bubeník Dylan Taylor.

Jako support se představí velšský performer Jayce Lewis. Předprodeje stále běží ve všech obvyklých sítích.

TZ, ape

zavřít